Ναταλία Γερμανού: Με εκπομπή και τηλεπαιχνίδι στο «Ε»

Ναταλία Γερμανού: Με εκπομπή και τηλεπαιχνίδι στο «Ε»

«Ο τίτλος της εκπομπής είναι “Μη Χανόμαστε” και πιστεύω ότι ο κόσμος θα χαρεί να ξαναδεί ανθρώπους που αγάπησε πάρα πολύ και θέλει να δει»

Ναταλία Γερμανού: Με εκπομπή και τηλεπαιχνίδι στο «Ε»
Για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1, τα λάθη που έκανε στην εκπομπή «Η Γερμανού Ξανάρχεται», αλλά και το νέο της ξεκίνημα στο Epsilon μίλησε στην... επίσημη πρώτη της εμφάνιση στον αέρα του «Ε» - του καναλιού όπου πήρε μεταγραφή - η Ναταλία Γερμανού και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

«Νομίζω ότι από πέρυσι αποφάσισα να αποφεύγω τα μεγάλα λόγια. Όπου ακούς πολλά κεράσια, λένε, κράτα μικρό καλάθι. Όσο λιγότερο βαρύγδουπες είναι οι δηλώσεις που κάνω, τόσο πιο ουσιαστικό θα είναι το αποτέλεσμα που θα δουν οι τηλεθεατές του Epsilon. Το σίγουρο είναι πως η πρώτη εκπομπή που θα βγει στον αέρα του Epsilon, στις 15 Νοεμβρίου, είναι μια ιδέα που μου πρότεινε το κανάλι. Δεν είναι δική μου ιδέα, αλλά πραγματικά με ενθουσίασε. Πρόκειται για αφιερωματικές εκπομπές. Δεν θα χρησιμοποιήσω τη λέξη talk show. Θα πω ότι απλά είναι αποκαλυπτικές συζητήσεις καρδιάς με ανθρώπους που κάποια στιγμή στη ζωή τους έκαναν μια τεράστια επιτυχία, έκαναν ένα μεγάλο “μπαμ” και μετά χάθηκαν. Είτε γιατί εκείνοι επέλεξαν να αποσυρθούν, είτε γιατί κάτι έγινε. Ο τίτλος της εκπομπής είναι “Μη Χανόμαστε” και πιστεύω ότι ο κόσμος θα χαρεί να ξαναδεί ανθρώπους που αγάπησε πάρα πολύ και θέλει να δει», είπε για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει τον Νοέμβριο.

Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως, εκτός από την εκπομπή συνεντεύξεων, θα παρουσιάσει και ένα τηλεπαιχνίδι: «Θα κάνουμε και ένα τηλεπαιχνίδι! Οι εκπομπές που θα κάνω στο Epsilon θα είναι δύο. Απλά το “Μη Χανόμαστε” θα είναι η εκπομπή που θα προηγηθεί και το παιχνίδι θα ακολουθήσει τον Δεκέμβριο – πρώτα ο Θεός! Το παιχνίδι θα ακολουθήσει και θα δίνει πραγματικά πάρα πολλά λεφτά στον κόσμο που θα παίξει».
  
Κλείσιμο
Όσο για το τι έγινε τελικά με τον ΑΝΤ1; Η Ναταλία Γερμανού εξήγησε: «Δεν συγκρούστηκα (με τον ΑΝΤ1) και δεν χάλασα καθόλου τις σχέσεις μου με τον Γιάννη Λάτσιο, γιατί αυτός ήταν ο άνθρωπος που με προσέλαβε στον ΑΝΤ1 και από αυτόν ζήτησα να με αποδεσμεύσει, με τον Θοδωρή Κυριακού και την Κατερίνα Γκαγκάκη, που ήταν η γυναίκα που μαζί δουλεύαμε το κομμάτι της έξωθεν μαρτυρίας μου προς τα ΜΜΕ. Από την αρχή είχα πει ότι η εκπομπή “Η Γερμανού Ξανάρχεται” δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά όχι στα νούμερα. Θέλω να το τονίσω αυτό, επειδή μια από τις αρχικές κουβέντες που είχαμε με τον Γιάννη Λάτσιο ήταν για τα νούμερα και είδα ότι η εκπομπή έκλεισε με έναν μέσο όρο της τάξεως του 23% που ήταν ένα πάρα πολύ καλό νούμερο. Μια εκπομπή, όμως, πρέπει να αφήνει ευχαριστημένους και τον κόσμο και τον παρουσιαστή και την ομάδα. Όταν όλοι αυτοί οι παράγοντες δεν συμπίπτουν, κάποιος πρέπει να αποχωρήσει. Δεν ένιωθα πλήρης με την εκπομπή αυτή, αλλά δεν μου φταίνε οι άνθρωποι. Εγώ όφειλα να ασχοληθώ και να δουλέψω περισσότερο αυτή την εκπομπή, που ήταν δική μου ιδέα. Εγώ την πρότεινα, εγώ πήγα στο γραφείο και είπα ότι αυτή η εκπομπή θέλω να έχει 10 πράγματα. Τελικά από τα 10 είχε το 1,5. Δεν φταίνε αυτοί, εγώ φταίω σε αυτό», ενώ συμπλήρωσε σε έντονο τόνο: «Δεν είναι αυτομαστίγωμα, ούτε κάνω την Αγία. Ο πατέρας, που μας βλέπει από εκεί ψηλά, ξέρεις πόσες ώρες δούλευε το “Αλάτι και Πιπέρι”; 18 ώρες τη μέρα! Δεν κρεμάστηκε ποτέ από κανέναν αρχισυντάκτη, από καμία επιμελήτρια εκπομπής, από κανέναν! Ήταν μόνος του. Όφειλα να στρωθώ και να δουλέψω».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης