Έλενα Ράπτη: «Το τι κάνεις μέσα στο σπίτι σου, ξαφνικά το ξέρουν όλοι»!

Έλενα Ράπτη: «Το τι κάνεις μέσα στο σπίτι σου, ξαφνικά το ξέρουν όλοι»!

Όταν ο άλλος έχει τα θέματά του, περπατάει και βλέπει στο περίπτερο σε ένα εξώφυλλο την Έλενα και την προσωπική της ζωή είναι κάτι που δεν τον νοιάζει. Δεν περιμένει αυτό από την Έλενα

Έλενα Ράπτη: «Το τι κάνεις μέσα στο σπίτι σου, ξαφνικά το ξέρουν όλοι»!
Για την έκταση που πήρε η σχέση της με τον Λούκα Γιώρκα μίλησε η Έλενα Ράπτη σε τηλεοπτική εκπομπή, που προβλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής.

«Είναι λίγο ξεγύμνωμα και έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου. Εγώ δεν νιώθω άνεση όταν οι άλλοι ξέρουν τόσα πολλά για την προσωπική μου ζωή. Πολύ περισσότερο άνθρωποι που δεν με ξέρουν. Είναι περίεργο. Το τι κάνεις μέσα στο σπίτι σου, ξαφνικά το ξέρουν όλοι», δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε: «Δεν αφορά τον κόσμο η προσωπική μου ζωή. Μπορεί και να τους κουράζει. Όταν ο άλλος έχει τα θέματά του, περπατάει και βλέπει στο περίπτερο σε ένα εξώφυλλο την Έλενα και την προσωπική της ζωή είναι κάτι που δεν τον νοιάζει. Δεν περιμένει αυτό από την Έλενα».

Και συνέχισε: «Μπορεί να μη με βλάπτει. Ούτε μου προσφέρει, ούτε μου αφαιρεί κάτι η προβολή της προσωπικής μου ζωής. Μάλιστα, κάποιοι που με αγαπούν μπορεί να πάρουν χαρά. Δεν θα ξεχάσω τα δικά σου τρυφερά μηνύματα τον πρώτο καιρό. Αλλά ένας ψηφοφόρος περιμένει να δει τι κάνει η Έλενα στη βουλή».
 
Εξήγησε ακόμα πώς αντέδρασε όταν είδε τις πρώτες φωτογραφίες τους στα περιοδικά: «Χλώμιασα! Κρύφτηκα! Έγινα φοβική! Που δεν πρέπει να είμαι! Προσπαθώ να είμαι φυσιολογική. Επηρεάστηκα πολύ. Για ένα διάστημα πρόσεχα, έγινα φοβική. Δεν πρέπει να είμαι έτσι, γιατί από την προσωπική μου ζωή παίρνω δύναμη» εξομολογήθηκε η ίδια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης