Τζένη Μπαλατσινού: «Περνάω πολλές ώρες σιωπής και μοναξιάς για να πάρω μια απόφαση»

Τζένη Μπαλατσινού: «Περνάω πολλές ώρες σιωπής και μοναξιάς για να πάρω μια απόφαση»

«Δεν άλλαξα εγώ, οι συνθήκες άλλαξαν».

Τζένη Μπαλατσινού: «Περνάω πολλές ώρες σιωπής και μοναξιάς για να πάρω μια απόφαση»
Από το «Πρωινό mou» και την τηλεόραση και τις αλλαγές στη ζωή της, μέχρι τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τις διακοπές της το φετινό καλοκαίρι και τη δημοσιότητα μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού στην τελευταία της αποκαλυπτική συνέντευξη.

«Μου 'χει λείψει η τηλεόραση. Όχι γενικά, το πρωινό είναι αυτό που μου λείπει. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα, που συνέβαιναν πράγματα και δεν έπρεπε να μαθευτούν... Ήταν ψυχοθεραπεία το πρωινό για μένα. Θέλω να ξανακάνω τηλεόραση και να 'ναι κάτι που να περάσω καλά», είπε στο «Joy» και συνέχισε αναφερόμενη στις αλλαγές στη ζωή της: «Πάρα πολλές αλλαγές στη ζωή μου έγιναν λόγω συνθηκών. Μικρά γεγονότα, μεγάλα γεγονότα.... μικροί θάνατοι, μικρές αναγεννήσεις... Αλλά η επιλογή είναι κάτι που με χαρακτηρίζει σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Στη δουλειά μου, στον τρόπο που θέλω να μεγαλώσω τα παιδιά μου, στις προσωπικές μου σχέσεις...».
 
Ως μητέρας είναι «παραδοσιακή και παράλληλα μοντέρνα μαμά. Είμαι μαμά που έχει πάρα πολύ πρόγραμμα, πολλή οργάνωση, σε σχέση με το πότε θα γίνουν οι δραστηριότητες, ποιος μπαίνει στο σπίτι, ποιος βγαίνει. Επίσης, είμαι πολύ τρυφερή μαμά. Μου αρέσει και η σωματική επαφή και η λεκτική επαφή με τα παιδιά μου. Μπορεί να τους λέω "σ'αγαπώ" και δέκα φορές την ημέρα. Ειδικά με τον μικρούλη, πολύ. Θεωρώ ότι είμαι "υγιής" μαμά. Και αυτοσαρκάζομαι, και λέω τα προβλήματά μου, και είμαι αληθινή, και κλαίω και γελάω. Τα μοιράζομαι όλα».
 
Κλείσιμο
Στην πρώτη τηλεοπτική της μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, αποκάλυψε ακόμα και από πού αντλεί δύναμη: «Το στήριγμά μου είναι τα παιδιά μου, η αγάπη τους, το χάδι, το γέλιο τους. Το στήριγμά μου γενικά είναι να βλέπω τη ζωή θετικά».
 
Όσο για τις σημαντικές αποφάσεις στη ζωή της; «Περνάω πολλές ώρες σιωπής και μοναξιάς για να πάρω μια απόφαση. Είμαι αργή, όταν πρέπει να πάρω μια απόφαση. Όταν έχω εσωτερικά, δικά μου θέματα να λύσω, πιστεύω ότι κανείς δεν μπορεί να βοηθήσει -και το λέω αυτό λόγω βιωμάτων. Θέλω πρώτα να κατασταλάξω μέσα μου, να δω τι συμβαίνει και μετά να το μοιραστώ».
 
Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τις διακοπές της το φετινό καλοκαίρι: «Δεν είχε ξαναγίνει ποτέ αυτό. Δεν με σόκαρε, αλλά κάποιες φορές αυτό ήταν πολύ πιεστικό, γιατί μπορεί να ήμουν και με φίλες μου οι οποίες δεν ήθελαν να φωτογραφηθούν. Και δεν είναι μόνο ο παπαράτσι, είναι και ο κόσμος που σε φωτογραφίζει με το κινητό του. Κάποια στιγμή πήγα σε κάποιον και του είπα "Αφού είναι πολύ όμορφη η κοπέλα σου, γιατί δεν φωτογραφίζεις αυτή;". Στην πορεία χαλάρωσα, το δέχθηκα. Σε όλη την πορεία της ζωής μου -και στα 20 χρόνια που ήμουν παντρεμένη με τον Πέτρο, αλλά και πριν- δεν όριζε ποτέ ο κοινωνικός περίγυρος τι θα κάνω. Μπορεί κάποιοι να πίστευαν ότι είμαι σνομπ, ψυχρή, η γυναίκα του Κωστόπουλου, ξανθιά, πρώην μοντέλο, ξέρεις, ο καθένας σου βάζει ένα τίτλο. Αλλά οι άνθρωποι που ήταν γύρω μου, ήξεραν ποια είμαι. Δεν άλλαξα εγώ, οι συνθήκες άλλαξαν».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης