Νούμερα τηλεθέασης: Έσκισε το prime time του ALPHA

Νούμερα τηλεθέασης: Έσκισε το prime time του ALPHA

«Μουρμουράνε» τα κανάλια με το «Πακέτο» που φάγανε - Πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης για την «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ

Νούμερα τηλεθέασης: Έσκισε το prime time του ALPHA
Τρίβουν τα μάτια τους οι ιθύνοντες των καναλιών από τις χθεσινές μετρήσεις. Η κίνηση-ματ που έκανε ο ALPHA και έβαλε στο πρόγραμμά της Πέμπτης ένα ακόμα επεισόδιο από τη δημοφιλή σειρά «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα» μετακινώντας το «αγαπημένο» «Πάμε Πακέτο» στις 21:45, χάρισε στο κανάλι την πρωτιά και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.


Στο γενικό σύνολο τηλεθέασης η Μουρμούρα σημείωσε 39,2%, ποσοστό που κράτησε σταθερό η Βίκυ Χατζηβασιλείου για τις επόμενες δύο επόμενες ώρες. Στο δυναμικό κοινό η ελληνική σειρά απογειώθηκε στο 44,4% και το Πάμε Πακέτο κράτησε την πρώτη θέση στον ALPHA με 28%.


Μοντέρνα Οικογένεια και Ρουα Ματ σημείωσαν πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης: 12,1% έκανε το MEGA στο σύνολο και ο ΑΝΤ1 14%, ενώ στο (15-44) άγγιξαν 16,9% και 7,6% αντίστοιχα.


Κλείσιμο
Πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης έκανε και η «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ που έκανε πρεμιέρα χτες, καταγράφοντας στο σύνολο 27,4% και 19,5% στο δυναμικό κοινό.


Το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ήρθε σταθερά πρώτο και πάλι εχτές σημειώνοντας στο σύνολο 25,1 και 19,1% στο δυναμικό κοινό. Το δελτίο του MEGA με την σειρά του έκανε 17,3% και 16,8% αντίστοιχα, ενώ το δελτίο ειδήσεων του STAR έκανε 15,6% στο σύνολο και στο δυναμικό σημείωσε 11,1%.


Οσον αφορά τη μεσημεριανή ζώνη, σταθερά πρώτη είναι η Ελένη Μενεγάκη με 31,6% στο νεανικό κοινό και 23,8% στο σύνολο. Η Τατιάνα κατέγραψε 7,2% στο νεανικό κοινό και 9,3% στο σύνολο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης