Το «Άκου τι είπαν» με τον Φερεντίνο και νυχτερινό

Το «Άκου τι είπαν» με τον Φερεντίνο και νυχτερινό

Το ανακοίνωσε ο Alpha

Το «Άκου τι είπαν» με τον Φερεντίνο και νυχτερινό
Ο Χρήστος Φερεντίνος θα παρουσιάζει την εκπομπή του και το βράδυ με πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο, ενώ το έπαθλο θα διατίθεται για καλό σκοπό, σύμφωνα με δελτίο τύπου του Ομίλου Alpha. Ακόμη πάντως δεν έχει ανακοινωθεί ποιο βράδυ θα βλέπουμε το συναρπαστικό παιχνίδι καθώς η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει σε λίγες ημέρες. Διαβάστε το δελτίο τύπου του καναλιού:


«Επειδή το απόγευμα λέγονται πολλά... αλλά βραδιάτικα λέγονται ακόμη περισσότερα το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι «Άκου τι είπαν!» μας υπόσχεται διπλό χτύπημα τη φετινή σεζόν!


Κλείσιμο
Ο Χρήστος Φερεντίνος θα απευθύνει την πασίγνωστη πια πρόκληση μια φορά την εβδομάδα και σε παρέες .γνώριμες, αφού αγαπημένα πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο γίνονται πεντάδες και μπαίνουν στο κυνήγι της κοινής γνώμης! Το βράδυ στον Alpha οι διάσημοι σε επισκέπτονται πέντε-πέντε. Στόχος τους να φθάσουν στο τελικό και να κερδίσουν το έπαθλο των ?5.000 που θα διατεθεί για καλό σκοπό.



Οι κανόνες γνωστοί, οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις αναπάντεχες, οι πεντάδες όμως αυτή τη φορά είναι -επώνυμες- και το ραντεβού σε νέα ώρα μια φορά την εβδομάδα. Αδρεναλίνη, ανατροπή, και γέλιο μέχρι τελικής πτώσης έρχονται στην prime time του νέου προγράμματος του Alpha».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης