Γιώργος Παπαδάκης: Τι αποκάλυψε για το χαστούκι Κασιδιάρη κατά της Κανέλλη

Γιώργος Παπαδάκης: Τι αποκάλυψε για το χαστούκι Κασιδιάρη κατά της Κανέλλη

«Πολλά ακούστηκαν, μέχρι ότι «στήθηκε» από εμάς αυτή η ιστορία και κάτι τέτοια», λέει ο παρουσιαστής

Γιώργος Παπαδάκης: Τι αποκάλυψε για το χαστούκι Κασιδιάρη κατά της Κανέλλη
Με αφορμή το σημερινό δικαστήριο του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου προκειμένου να λογοδοτήσει για το χαστούκι που έδωσε στην Λιάνα Κανέλλη αλλά και την επίθεση κατά της Ρένας Δούρου κατά την διάρκεια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε, το πρωί της Πέμπτης, για το περιστατικό που συνέβη στην εκπομπή του.

Τότε κάποιοι υποστήριξαν πως το παραπάνω συμβάν ήταν στημένο και ο παρουσιαστής έδωσε την δική του απάντηση σε όλους αυτούς που υποστηρίζουν πως ο εκνευρισμός του βουλευτού της Χρυσής Αυγής δεν ήταν τυχαίο γεγονός.

«Εμείς δεν θέλουμε να κρύψουμε τίποτα. Θα σας δείξουμε ένα βίντεο με το ρολογάκι, που το είχαμε δείξει μονάχα εκείνες τις δύο πρώτες μέρες και δεν το ξαναπαίξαμε. Θα σας το δείξουμε γιατί πολλά ακούστηκαν, ότι «στήθηκε» από εμάς αυτή η ιστορία και κάτι τέτοια», είπε και συμπλήρωσε: «αν δείτε στο ρολογάκι τι ώρα ήτανε, θα δείτε ότι είχαμε υπέρβαση χρόνου όταν έγινε το περιστατικό. Σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής ήταν στρατιωτάκια αμίλητα, ακούνητα κι αγέλαστα. Δεν υπήρχε καθόλου ένταση και, μάλιστα, στα διαλείμματα υπήρχε και μια φιλική, ειρηνική ατμόσφαιρα».

Κλείσιμο

Τέλος ανέφερε: «Eμείς θα καταθέσουμε ότι υπάρχει η εικόνα που είναι αδιάψευστος μάρτυρας και δεν θα βοηθήσουμε κανέναν για να γίνουμε αντικείμενο εκμετάλλευσης και εξιλαστήρια θύματα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης