Τι θα δούμε φέτος στο νέο «Μega Mega»

Τι θα δούμε φέτος στο νέο «Μega Mega»

Ποιες εκπομπές πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν φέτος στο τηλεοπτικό σκηνικό;

Τι θα δούμε φέτος στο νέο «Μega Mega»
Για πρώτη φορά έπειτα από δύο χρόνια, ο τηλεοπτικός σταθμός Mega παρουσίασε στους δημοσιογράφους το φετινό πρόγραμμα του σταθμού.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης, οι ιθύνοντες του μεγάλου καναλιού παρουσίασαν σε δύο βίντεο τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε στους δέκτες μας την φετινή σεζόν.

Το πρώτο από τα δύο βίντεο που προβλήθηκαν, αφορούσε το κομμάτι της ενημέρωσης και το δεύτερο από αυτά το ψυχαγωγικό μέρος του φετινού προγράμματος του Mega.
Κλείσιμο

Το «μεγάλο κανάλι» μπαίνει φέτος δυναμικά στο τηλεοπτικό σκηνικό και πρωταγωνιστεί τόσο με τις ανανεωμένες ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, όσο και με τα σίριαλ.

Όσον αφορά στις καθημερινές και εβδομαδιαίες σειρές, όπως τονίστηκε και στην σημερινή παρουσίαση, το Μega «επιστρέφει και πάλι στον πυρήνα του», ύστερα από 2-3 χρόνια «αποξένωσης» από το κοινό, λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών.

Το κύριο μήνυμα της σημερινής παρουσίασης ήταν ότι το νέο πρόγραμμα του Μega αυτή τη σεζόν θα είναι ανανεωμένο και ευχάριστο αλλά όχι χαζοχαρούμενο. Παράλληλα, αποχωρίζεται το «Μega mou» και υιοθετεί το νέο εταιρικό σήμα, «Mega Mega».

Ακόμη αυτή την σεζόν πέρα από τις εκπομπές και τα σίριαλ εντάσσει στο πρόγραμμα του και θεατρικές παραστάσεις. Το μεγάλο κανάλι, σε συνεργασία με ορισμένα θέατρα, πρόκειται να προβάλει στον αέρα παραστάσεις. Μάλιστα διαφοροποιείται από αυτές που μέχρι σήμερα έχουμε δει, αφού η μαγνητοσκόπηση των θεατρικών παραστάσεων έχει γίνει με τηλεσκηνοθεσία.

Ειδήσεις και ενημέρωση

Νέα πρόσωπα, νέοι ηθοποιοί και παρουσιαστές θα κάνουν την εμφάνισή τους αυτή τη σεζόν.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων έχει κάνει ήδη την πρεμιέρα του και στο τιμόνι της παρουσίασης, ύστερα από την αποχώρηση της Όλγας Τρέμη, βρίσκεται η Μαρία Σαράφογλου δίνοντας την σκυτάλη της ενημέρωσης του Σαββατοκύριακου στον Νίκο Στραβελάκη.



Για ακόμη μία χρονιά ο Γιάννης Πρετεντέρης θα παρουσιάσει την «Ανατροπή». Η εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο και θα βγαίνει στον αέρα τα βράδια της Δευτέρας.



Για ένατη χρονιά ο Γιώργος Οικονομέας και ο Δημήτρης Καμπουράκης αναλαμβάνουν την πρωινή ενημέρωση του κοινού μέσα από την εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» ενώ τα Σαββατοκύριακα ο Μανώλης Αναγνωστάκης και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος συντονίζουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις γύρω από τις ειδήσεις που προέκυψαν την εβδομάδα που πέρασε και ενημερώνουν για τις πρόσφατες εξελίξεις.





Ψυχαγωγία

Όσον αφορά το ψυχαγωγικό κομμάτι όπως είναι ήδη γνωστό ο Μάρκος Σεφερλής αναλαμβάνει την πρωινή εκπομπή του σταθμού. Το τηλεοπτικό κοινό πρόκειται να παρακολουθήσει μία πρωινή εκπομπή που θα έρθει στα... μέτρα του κωμικού ηθοποιού κρατώντας όμως τα βασικά στοιχεία ενός πρωινού προγράμματος. Όσον αφορά το κομμάτι της μαγειρικής, ο Άκης Πετρετζίκης δεν θα βρίσκεται φέτος στην κουζίνα της πρωινής εκπομπής. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί το άτομο που θα τον αντικαταστήσει.



Ο τηλεσέφ όμως, όπως ήδη γνωρίζουμε αναλαμβάνει δύο δικές του εκπομπές. Η «Λίστα» και η εκπομπή «Καντο όπως ο Άκης» αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα σε λίγο καιρό με τον Άκη Πετρετζίκη να αποκαλύπτει τα μυστικά της μαγειρικής του. Όσον αφορά την εκπομπή «Λίστα», δεν πρόκειται για μία ταξιδιωτική εκπομπή, όπως έχει γραφτεί, αλλά ο σεφ θα φέρει στο φως της δημοσιότητας ανθρώπινες ιστορίες από όλη την Ελλάδα συνδυάζοντας τα ταξίδια που θα κάνει με την μαγειρική. Μία νέα «συνταγή» που όπως όλα δείχνουν θα είναι ιδιαίτερα «εύγευστη».

Ακόμη, τα επεισόδια του «Μυsic School» αναμένεται να ξεκινήσουν σε λίγες ημέρες με τους μικρούς επίδοξους τραγουδιστές να κλέβουν την παράσταση.




«ΕΕΕΕΕ»! Φωνάζει ο Χρήστος Ανθόπουλος που πρόκειται να παρουσιάσει ένα ανατρεπτικό talk show. Οι διαφορετικές συνεντεύξεις που θα πάρει από καλλιτέχνες και πρόσωπα της επικαιρότητας, αν κρίνουμε από το ολιγόλεπτο τρέιλερ, αναμένεται να χαρίσουν άφθονο γέλιο στο κοινό.

Πρεμιέρα κάνει στις 4 Οκτωβρίου το Joy. Ο κορμός της εκπομπής παραμένει ως έχει και το μόνο που διαφοροποιείται φέτος, είναι τα πρόσωπα που θα παρελάσουν από αυτή. Ωστόσο, ανάλογη ανταγωνιστική εκπομπή θα προβάλλεται την ίδια ώρα τα Σαββατοκύριακα από άλλον τηλεοπτικό σταθμό. Έτσι θα κριθεί στην λεπτομέρεια ποια από τις δύο θα κερδίσει την μάχη της τηλεθέασης.

Όσον αφορά τώρα τις τηλεοπτικές σειρές. Ήδη από το μικρό βίντεο που προβλήθηκε σήμερα στην παρουσίαση προγράμματος η «Δικαίωση» ξεχώρισε. Μάλιστα δεν είναι τυχαίο πως ο σταθμός βρίσκεται σε συζητήσεις με παραγωγές του εξωτερικού που επιθυμούν την προβολή της σειράς και εκτός συνόρων. Το σίριαλ θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.

Τα «Κλεμμένα Όνειρα» και η «Μοντέρνα Οικογένεια» για ακόμη μία χρονιά αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών ενώ το «Όνειρο Ήταν» και το σίριαλ «Μάνα Χ Ουρανού» δεν θα μείνουν ασχολίαστα.


Το «Κάτω Παρτάλι»,  η « Εθνική Ελλάδος» και οι «Ηρωίδες» θα βγουν στον αέρα την ερχόμενη σεζόν.

Την ερχόμενη σεζόν όμως κάνει πρεμιέρα και το «Rising Star», το νέο μουσικό πρόγραμμα του σταθμού. Η συμμετοχή του κοινού μέσω ενός Αpp, πρόκειται να το διαφοροποιήσει από τα υπόλοιπα μουσικά σόου που έχουμε παρακολουθήσει μέχρι και σήμερα στην ελληνική τηλεόραση.

Τέλος όσον αφορά τις θεατρικές παραστάσεις που αναφέραμε στην αρχή πρόκειται να προβληθούν σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση: Το έργο «Βάλ' τον Υπουργό στην Πρίζα» των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, την σουρεαλιστική κωμωδία του Άκη Δήμου «Όθων και Ποθούλα» σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, την κωμωδία «Μια τρελή, τρελή σαραντάρα» των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου σε διασκευή Θοδωρή Πετρόπουλου και σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη, τον φαντασμαγορικό «Τρωικό Πόλεμο» σε σκηνοθεσία-χορογραφία Σοφίας Σπυράτου, την κλασική φάρσα του Georges Feydeau «Ψύλλοι στ' αφτιά» σε απόδοση Θοδωρή Πετρόπουλου και σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και τέλος Την απολαυστική μετα-επιθεώρηση «Θα σε πάρω να φύγουμε» σε κείμενα Άγγελου Πυριόχου και σκηνοθεσία-χορογραφία Φωκά Ευαγγελινού.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης