Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για τον Μύρωνα Στρατή

Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για τον Μύρωνα Στρατή

Έφυγα στο εξωτερικό τις πρώτες ημέρες του χωρισμού μας, λέει η παρουσιάστρια

Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για τον Μύρωνα Στρατή
Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η Μαίρη Συνατσάκη.

Η παρουσιάστρια μίλησε για το νέο της ξεκίνημα στο πλευρό του Γιώργου και της Φαίης αλλά και για τον χωρισμό της από τον Μύρωνα Στρατή, που από την μέρα που είδε το φως της δημοσιότητας τα δημοσιεύματα πήραν κυριολεκτικά «φωτιά».

«Ήταν ήρεμα, αυτό που ήθελα και χρειαζόμουν. Ήθελα να ηρεμήσω, να «αποσυνδεθώ» και για πέντε μέρες νομίζω τα κατάφερα. Ήταν ένα διαφορετικό καλοκαίρι, γιατί ήμουν σε σχέση σχεδόν πέντε χρόνια. Ήθελα να είναι ήρεμο γιατί δεν αισθανόμουν την ανάγκη να αποδείξω σε κάποιον και ότι είμαι «σούπερ», δεν είχαμε και μια ανταγωνιστική σχέση σε αυτό το επίπεδο», εξήγησε αρχικά η νεαρή παρουσιάστρια στην εκπομπή «Μία».

Ακόμη πρόσθεσε: «Θα το βρεις μπροστά σου αν δεν βιώσεις όλα τα στάδια ενός χωρισμού. Αυτό το «πένθος» του αποχωρισμού, αυτό που αισθάνεσαι όταν αλλάζει μια τέτοια κατάσταση».

Τι έκανε όμως η Μαίρη Συνατσάκη τις πρώτες ημέρες μετά τον χωρισμό της;

Κλείσιμο

«Τις πρώτες ημέρες έφυγα, πήγα στο εξωτερικό, γιατί είναι οι κολλητοί μου εκεί. Πολυτέλεια είναι, δεν διαφωνώ, αλλά με βοήθησε πάρα πολύ. Άλλαξα παραστάσεις...», αποκάλυψε στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Στο δεύτερο κομμάτι της συζήτησής τους αναφέρθηκαν και στο νέο ξεκίνημα της παρουσιάστριας στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φάιη Σκορδά, αφού όταν το ζευγάρι παρουσίαζε την αντίστοιχη εκπομπή στο Mega, η Μαίρη Συνατσάκη είχε προστεθεί στα μέσα της σεζόν στην παρέα τους.

Η Μαίρη Συνατσάκη είπε για την ομάδα της πρωινής εκπομπής:  «Περνάω πολύ καλά στην εκπομπή! Τότε στο Mega, είχα μπει ξαφνικά στην εκπομπή τον Γενάρη, ενώ τώρα νιώθω πιο πολύ «κομμάτι» όλου αυτού. Τώρα αισθάνομαι μέρος της ομάδας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης