Ο Θεοφάνους μιλάει για την πρώην σύζυγό του

Ο Θεοφάνους μιλάει για την πρώην σύζυγό του

Μαζί στο «Μusic School» του Μega με την Ευρυδίκη

Ο Θεοφάνους μιλάει για την πρώην σύζυγό του
Τον έχουμε δει στην θέση του κριτή στα περισσότερα μουσικά σόου των τηλεοπτικών σταθμών. Ο Γιώργος Θεοφάνους, αυτή την τηλεοπτική σεζόν θα κρίνει μικρούς, επίδοξους τραγουδιστές, αφού συμμετέχει στο «Music School» του Μega.

O μουσικοσυνθέτης, παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή του στο μουσικό σχολείο του μεγάλου καναλιού.

«Με τον Βαγγέλη (Γερμανό) ανέβασα πρόσφατα μια φωτογραφία, γράφοντας: «Έκανα καινούργιο διπλανό στο σχολείο». Και το εννοούσα. Πως σε αυτή την ηλικία, έκανα ένα νέο φίλο. Για την Demy τι να πω... Φωνάρα, με τον αέρα του φρέσκου προσώπου, μορφωμένη, ευγενής, συμπεριφέρεται σαν συμμαθητάκι. Χαρά θεού! «Κλέβω» κι εγώ από τη λάμψη της, μιας και κάθομαι δίπλα της. Η Ντορέττα είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να μας συμβεί. Μαμά, τρυφερή και με ωραία φωνή παρακαλώ η κυρία», λέει στο Τηλέραμα.

Ο Γιώργος Θεοφάνους, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην συνύπαρξη με την πρώην σύζυγό του Ευρυδίκη για την οποία δήλωσε: «Δεν είναι η πρώτη φορά. Βρισκόμαστε συνεχώς για live, για συνεργασίες... Την εκτιμώ και την αγαπώ. Έχουμε γράψει ιστορία μαζί!».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης