Η Τατιάνα Στεφανίδου φιλοξένησε το μοντέλο που πάσχει από βαμπιρισμό

Η Τατιάνα Στεφανίδου φιλοξένησε το μοντέλο που πάσχει από βαμπιρισμό

«Δεν έχω μαλλιά και δόντια λόγω της ασθένειάς μου»

Η Τατιάνα Στεφανίδου φιλοξένησε το μοντέλο που πάσχει από βαμπιρισμό
Η Melanie Gaydos βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για την σπάνια ασθένεια από την οποία πάσχει.

Το  νεαρό μοντέλο, ταλαιπωρείται από μία σοβαρή ασθένεια που προκαλεί διαταραχές και παραμορφώσεις στο κορμί της με αποτέλεσμα να έχει αλλοιωθεί η εξωτερική της εμφάνιση.

«Με το μόντελινγκ κατάφερα να βγάλω προς τα έξω τον εαυτό μου», δήλωσε στην Τατιάνα το ξεχωριστό μοντέλο ενώ εκμυστηρεύτηκε: «Έχω περάσει άσχημη παιδική ηλικία λόγω της ασθένειάς μου».

Κλείσιμο
Η Melanie Gaydos μίλησε ακόμη και για τον αλκοολισμό με τον οποίο ήρθε αντιμέτωπη.

«Ο αλκοολισμός γενικότερα ήταν μια δύσκολη παράμετρος στη ζωή μου, υπήρχαν δυσκολίες γιατί δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που είναι αλκοολικοί που έχουν πρόβλημα, είναι εξίσου δύσκολο για όσους πρέπει να ζήσουν γύρω από αλκοολικούς. Έχω την εντύπωση ότι καμιά φορά αυτού περνούν ακόμα πιο άσχημα γιατί ο ίδιος ο αλκοολισμός δεν μπορεί κάποιες στιγμές να καταλάβει το τι κάνει, οπότε εκείνες τις στιγμές που δεν τις ελέγχει τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται. Για εμένα αυτή ήταν μια πολύ κακή φάση στη ζωή μου. Πάντως χαίρομαι πάρα πολύ που μπόρεσα να απομονώσω αυτά τα οποία έγιναν και μπόρεσα εγώ να διαχωρίσω τη θέση μου και μπόρεσα να βρω αυτή την οποία είμαι και όχι αυτή που έβλεπαν οι άλλοι» τόνισε μεταξύ άλλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης