Πένυ Σκάρου: «Ένιωθα κανονικά το πόδι μου ακόμα και μετά τον ακρωτηριασμό»

Πένυ Σκάρου: «Ένιωθα κανονικά το πόδι μου ακόμα και μετά τον ακρωτηριασμό»

Όταν μου ανακοίνωσαν πως έχασα το πόδι μου έκλαιγα σαν μωρό, λέει η 29χρονη τραγουδίστρια

Πένυ Σκάρου: «Ένιωθα κανονικά το πόδι μου ακόμα και μετά τον ακρωτηριασμό»
Στην πρώτη εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου βρέθηκε καλεσμένη η Πένυ Σκαρού, η νεαρή τραγουδίστρια που στα τέλη Ιουνίου, συγκλόνισε το πανελλήνιο όταν ασυνείδητος οδηγός την χτύπησε και την εγκατέλειψε στην οδό Πειραιώς, με αποτέλεσμα να χάσει το πόδι της.

Η 29χρονη τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Μία», για το σοβαρό ατύχημα που υπέστη και μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό τις σκέψεις και τα συναισθήματα της σήμερα.

«Δεν θυμάμαι τίποτα για το ατύχημα. Εγώ, προσωπικά, πιστεύω ότι κάποιος με χτύπησε γιατί γνωρίζω τι οδηγός είμαι. Για να πέσω στην κολώνα και να χάσω τον έλεγχο, κάτι άλλο έγινε... Είναι δύσκολο να χάσεις το πόδι σου με ένα πενηντάρι μηχανάκι», είπε και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει καθόλου να μάθω τι συνέβη. Ο,τι έχει γίνει, έχει γίνει. Δεν το φέρνει κάτι πίσω. Και να μου βρεις αυτόν που με χτύπησε, δεν αλλάζει το γεγονός πως λείπει το πόδι μου από το γόνατο και κάτω».

 

Ακόμη μίλησε για τη στιγμή που της ανακοινώθηκε από τους γιατρούς πως ήταν απαραίτητο να της ακρωτηριάσουν το πόδι της και είπε: «Ένιωθα κανονικά το πόδι μου ακόμα και μετά τον ακρωτηριασμό. Αισθανόμουν ότι με τρώει το πόδι μου. Τους έλεγα «σκεπάστε το» και με κοιτούσαν σφιγμένοι. Έλεγα στον γιατρό μου «Tι θα γίνει; Εγώ το νιώθω το πόδι. Πιστεύω δεν θα χαθεί». Επειδή όντως το ένιωθα. Την τέταρτη μέρα, ο γιατρός δεν άντεξε. Μου το είπε τόσο γλυκά. Εκείνη τη στιγμή, το αντιμετώπισα πολύ ψύχραιμα. Αλλά μετά, φώναξα μια φίλη μου και έκλαιγα όπως τα μωρά για κάνα μισάωρο».
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης