Ποιο μοντέλο παραδέχτηκε: «Έκανα γυμνά για να μπορώ να ζητάω περισσότερα χρήματα»;

Ποιο μοντέλο παραδέχτηκε: «Έκανα γυμνά για να μπορώ να ζητάω περισσότερα χρήματα»;

«Πουλούσα. Είχα έναν πολύ καλό μάνατζερ επίσης. Το άξιζα γιατί ήμουν επαγγελματίας. Υπήρχαν πολύ πιο όμορφες γυναίκες από εμένα»

Ποιο μοντέλο παραδέχτηκε: «Έκανα γυμνά για να μπορώ να ζητάω περισσότερα χρήματα»;
Υπήρξε ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της δεκαετίας του ’90 καθώς ξεχώρισε για τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της και τις αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις της. Ο λόγος για την Νίκη Κάρτσωνα, η οποία –σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης- μιλά για το modeling, το γυμνό, τις πλαστικές και τους άπιστους άνδρες.

Λένε πως το επάγγελμα του μοντέλο είναι ιδιαίτερα μοναχικό. Τι πιστεύει η ίδια; «Δεν ταξίδεψα πολύ. Μπορεί και να ισχύει. Εγώ δεν ένιωσα μοναξιά γιατί δούλεψα κυρίως στην Ελλάδα και λίγο στην Ιταλία. Ήμασταν πέντε-έξι κοπέλες που δουλέψαμε πολύ και πληρωθήκαμε πάρα πολύ καλά. Το διασκεδάζαμε», σημειώνει στο περιοδικό Εγώ weekly και τον Πάνο Γιαννακόπουλο και παραδέχεται ότι ήταν από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα: «Πουλούσα. Είχα έναν πολύ καλό μάνατζερ επίσης. Το άξιζα γιατί ήμουν επαγγελματίας. Υπήρχαν πολύ πιο όμορφες γυναίκες από εμένα. Όμως ήμουν πάντα στην ώρα μου, δεν γκρίνιαζα, δεν διαμαρτυρήθηκα οπτέ, έκανα τη δουλειά μου και έφευγα. Ποτέ δεν με απασχόλησε το ότι έβλεπα τον εαυτό μου στον δρόμο. Με ένοιαζε η τσέπη μου να είναι γεμάτη».

Όσο για τις πλαστικές, το πρώην μοντέλο εξομολογείται: «Έχω κάνει δύο φορές πλαστική στη μύτη. Την πρώτη φορά δεν ήταν καθόλου επιτυχημένη. Όταν έκανα το Κάτσε Καλά, άρχιζε να… πέφτει και ο Ανδρέας Φουστάνος μου έλεγε ότι πρέπει να τη φτιάξω. Εκείνος μου έκανε τη δεύτερη επέμβαση. Δεν ήθελα την τέλεια μύτη. Το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να μην αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά μου. Και botoxέχω κάνει. Ειδικά τώρα στα 37 μου» και προσθέτει: «Φοβήθηκα να μην αλλάξω. Ο Ανδρέας Φουστάνος διόρθωσε απλώς ένα πρόβλημα που είχα».
Κλείσιμο

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, της έλειψαν οι τηγανιτές πατάτες; «Όσο ασχολούμουν με τη ρυθμική, μου έλειπε το φαγητό γενικότερα. Αργότερα άρχισα να κάνω διατροφή και να προσέχω τον εαυτό μου. Αν μη τι άλλο, είναι σεβασμός σε αυτόν που σε πληρώνει. Όταν είσαι μοντέλο πρώτης γραμμής, δεν μπορείς να εμφανίζεσαι με κυτταρίτιδα. Πώς να το κάνουμε; Πληρώνεσαι για να προσέχεις τον εαυτό σου, το σώμα σου και τη διατροφή σου», υπογραμμίζει.

Σχετικά με το κεφαλαίο «γυμνό» στη ζωή της, η Νίκη Κάρτσωνα τονίζει: «Ήταν επιλογή μου. Τα περισσότερα μοντέλα είχαν κάνει γυμνό. Δεν θα ισχυριστώ αυτό που θα έλεγαν οι περισσότεροι ότι ήταν στο πλαίσιο της δουλειάς μου. Το επέλεξα. Λέγαμε με τον μάνατζέρ μου ότι θα με μάθει ο κόσμος. Κάναμε γυμνό και τον επόμενο μήνα σε καμπάνια μαγιό ζητούσαμε περισσότερα χρήματα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω αυτές τις φωτογραφίες. Δεν είναι κάτι που μου αρέσει να βλέπω. Χωρίς να λέω ότι δεν τις έχω κάνει. Όμως δε νιώθω άνετα».

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης