Χρυσάνθη Ντάφλα: Μιλάει για το διαζύγιό της

Χρυσάνθη Ντάφλα: Μιλάει για το διαζύγιό της

Σε μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης

Χρυσάνθη Ντάφλα: Μιλάει για το διαζύγιό της
Συνέντευξη στο περιοδικό «Celebrity» παραχώρησε η Χρυσάνθη Ντάφλα και μίλησε για το «βελούδινο» διαζύγιο της από τον γνωστό επιχειρηματία ,Αλέξη Λούβαρη, εξομολογήθηκε αν είναι έτοιμη να ερωτευτεί ξανά, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και τα μυστικά της άψογης σιλουέτας της.

Αναφορικά με το διαζύγιό της και τον τρόπο που καταφέραν με τον πρώην σύζυγό σου να παραμείνουν αγαπημένοι, η διευθύντρια marketing του ομίλου Celestino αποκάλυψε «Πιστεύω πως αυτό οφείλεται στην αληθινή αγάπη που υπήρχε και υπάρχει μεταξύ μας, στον ουσιαστικό σεβασμό που είχαμε και έχουμε ο ένας για τον άλλον. Για μένα, αυτή η εξέλιξη είναι εντελώς φυσική. Δεν γίνεται να αγαπάω και να σέβομαι έναν άνθρωπο, να είναι ο σύντροφός μου τόσα χρόνια και ξαφνικά να πάψει αυτό. Δεν γίνεται να συμβεί αυτό μόνο και μόνο επειδή τραβήξαμε χωριστούς δρόμους. Ίσα-ίσα, τον στηρίζω σε κάθε νέο εγχείρημά του, όπως κι εκείνος το ίδιο».

Όσο για το πώς γίνεται να διατηρεί τις αναλογίες του μοντέλου παρόλο που δηλώνει «καλοφαγού», η Χρυσάνθη Ντάφλα δήλωσε: «Χαίρομαι πολύ που μου κάνεις αυτή την ερώτηση. Δεν υπήρξα ποτέ αδύνατη – ήμουν από τις γυναίκες που έλεγαν "Από Δευτέρα πρέπει να αρχίσω δίαιτα". Έτρωγα λάθος. Έτρωγα άτσαλα, έμενα νηστική όλη τη μέρα και έτρωγα το βράδυ... Σιγά-σιγά, έμαθα να τρέφομαι σωστά και υγιεινά. Δεν κάνω δίαιτα. Υπάρχουν και οι μέρες που θα κάνω τις ατασθαλίες μου, απλώς δεν θα το συνεχίσω. Γενικά, πιστεύω ότι το μυστικό μιας καλής δίαιτας είναι να μην κάνεις δίαιτα. Δεν πιστεύω στις στερήσεις, είμαι υπέρ του να τρως αυτό που σου αρέσει, γιατί κάποια στιγμή θα ξεσπάσεις, είμαι υπέρ του να τρως ισορροπημένα και να εκπαιδεύεις τον εαυτό σου σε αυτό – να αρχίσεις σιγά-σιγά να τρως μικρότερες ποσότητες. Δεν μπορεί τη μία μέρα να καταναλώνεις τα πάντα επειδή την επόμενη αρχίζεις δίαιτα... Το στομάχι σου δεν μπορεί να ακολουθήσει. Δεν είναι ζητούμενο το να καταπιεζόμαστε, αλλά να βρίσκουμε τις ισορροπίες μας και τι ταιριάζει στον καθένα μας. Και, εν πάση περιπτώσει, δεν γίνεται να είμαστε όλες πολύ αδύνατες. Είναι θέμα σωματότυπου. Ας αγαπήσουμε τον εαυτό μας και ας φτάσουμε στην καλύτερη δυνατή εκδοχή του, χωρίς υπερβολές και ακρότητες».

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο faysbook.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης