Αποκωδικοποιώντας το νέο τρέιλερ της Φαίης και του Γιώργου

Αποκωδικοποιώντας το νέο τρέιλερ της Φαίης και του Γιώργου

Το hotdog και οι... «Αέρινες σιωπές»

Αποκωδικοποιώντας το νέο τρέιλερ της Φαίης και του Γιώργου
Μια μικρογραφία της εκπομπής έτσι όπως θα τρέχει ολόκληρη την χρονιά, αλλά και μια καλή γεύση για το concept που θα αντιπαραθέσει ο Γιώργος Λιάγκας απέναντι στο νέο του αντίπαλο Μάρκο Σεφερλή, προσφέρει στους διαβασμένους το τρέιλερ του «Πρωινό» που βγήκε πριν από μερικές ώρες στον αέρα.

Αποκωδικοποιώντας κανείς το τρέιλερ, που μας θυμίζει κάτι από «Αέρινες Σιωπές», μπορεί να καταλάβει τι θα δούμε ολόκληρη την χρονιά, τι ρόλο θα έχουν όλα τα πρόσωπα της εκπομπής, ποια ζευγαράκια θα αναλάβουν να κοντραριστούν, ποιοι θα πουλήσουν γέλιο, ποιοι ίντριγκα και ποιοι... sexy look.

Θα καταλάβει όμως κανείς και το σενάριο της πρόζας που θα παίζουν μεταξύ τους Λιάγκας και Σκορδά με άξονα... ένα hotdog!
Κλείσιμο

Όλα έχουν σημασία τους, από αυτά που βλέπουμε, αλλά και από αυτά που δεν βλέπουμε...




Ο χώρος, οι ώρες γυρίσματος, οι «ήρωες» -που φέτος δεν είναι μόνο οι δύο πρωταγωνιστές Φαίη Γιώργος αλλά σύσσωμη η ομάδα- και τέλος οι σκηνοθετικές οδηγίες του Κώστα Τρυπίλα, οι οποίες (κρίνοντας εκ του αποτελέσματος) ήταν καταλυτικές.

Έξι ώρες στη Ναυτική Βάση Αεροπορίας της Νέας Μάκρης ήταν αρκετές ώστε να καταγραφεί ένα μικρό απόσπασμα από το τι θα δούμε φέτος το χειμώνα.

Ας ξεκινήσουμε από τους -νέους- στην ομάδα Κώστα Δόξα, Άρη Καβατζίκη και Μαίρη Συνατσάκη. Ο Κώστας Δόξας μασώντας κατά αυτό τον τρόπο την τσίχλα μας δείχνει -μεταξύ άλλων-την υποκριτική του ικανότητα αλλά και την χιουμοριστική πινελιά που θα δώσει στην εκπομπή.

Το βλέμμα και η γκριμάτσα που αντάλλαξαν ο Άρης Καβατζίκης με την Σάσα Σταμάτη είναι αυτό ακριβώς που θα βλέπουμε καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν μόνο που θα εμπλουτίζεται με ανταλλαγή απόψεων. Ο καθένας αντίστοιχα με το στυλ που έχει -με ό,τι συνεπάγεται αυτό και ο νοών νοείτω...

Είναι σίγουρο δηλαδή ότι θα συγκρουστεί η ευγένεια και η καλοσύνη που διακατέχει τον Άρη με την όχι και τόσο εκλεπτυσμένη εμφάνιση της Σάσας -η οποία όμως αρέσει σε πολλούς- και αυτή θα είναι και η επιτυχία του συγκεκριμένου διδύμου.

Η Λίτσα Πατέρα (grande) συνεχίζει για ακόμη μια χρονιά σαν να μην έχει περάσει χρόνος από πάνω της, σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα... μόνο τα ρούχα της.

Ο Θέμης Γεωργαντάς με τα ακουστικά του κάνει πρόβα τι τραγούδια θα ακούσουμε φέτος.

Ο Σπύρος Σούλης θα έχει το συνήθη του ρόλο, ήτοι διακοσμητής.

Η Μαίρη Συνατσάκη δείχνοντας την σέξι πλευρά της, που της την έβγαλε από μέσα της ο χορός και το Dancing with the stars, υπογραμμίζει ότι «ναι τσαλακώνομαι αλλά είμαι και πολύ sexy και όποιος αντέξει».

Και τέλος το επιτυχημένο ζευγάρι της πρωινής ζώνης μας δείχνει πώς παίζεται το παιχνίδι σε μία σχέση: τον Γολγοθά της Φαίης να συγκράτησει τον χείμαρρο Γιώργο Λιάγκα όχι μόνο στα λόγια αλλά και στο φαγητό.

Φιλική συμβουλή: είναι μάταιη η συγκεκριμένη προσπάθεια, ας επικεντρωθεί σε κάποιο άλλο του χάρισμα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης