Ελένη Μενεγάκη: Οι πυρετώδεις προετοιμασίες λίγο πριν την πρεμιέρα

Ελένη Μενεγάκη: Οι πυρετώδεις προετοιμασίες λίγο πριν την πρεμιέρα

Η μητέρα της Ζέτα Μισόκαλου -και με ποδιά- πάντα στο πλευρό της

Ελένη Μενεγάκη: Οι πυρετώδεις προετοιμασίες λίγο πριν την πρεμιέρα
Το teaser της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη είναι ήδη στον αέρα. 

 
Σε λίγες μέρες η πρεμιέρα της Ελένη Μενεγάκη στον Αlpha  θα είναι γεγονός.
Κλείσιμο
Η Ελένη παραμένει  πιστή στην επιθυμία της, που είχε εκδηλώσει στο τέλος της περασμένης σεζόν  να διατηρήσει τους ίδιους ακριβώς συνεργάτες στο πλευρό της. Από τις αρχές του μήνα η παρουσιάστρια βρίσκεται καθημερινά στο στούντιο της Παλλήνης για να ετοιμάσει με την ομάδα της, τη νέα εκπομπή.

Η Ελένη Μενεγάκη, ετοίμασε για τους τηλεθεατές της το πρώτο δείγμα της τηλεοπτικής της παρουσίας για τη νέα σεζόν!Στον αέρα του Αlpha άρχισε η προβολή ενός σύντομου βίντεο-κολάζ των στιγμιότυπων από την φωτογράφισή της για την φετινή τηλεοπτική χρονιά.
 
Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε και η επίσημη φωτογράφηση της ,όπου με αφορμή αυτήν η Ελένη έγραψε στο twitter «Σημερινή φωτογράφηση για την νέα σεζόν. Όπως καταλάβατε επιστρέφω αγάπες μου, μαζί με την τηλεοπτική μου οικογένεια», Στην συνέχεια συμπλήρωσε «Να ξέρετε πως όλοι μας περιμένουμε να περάσουν οι μέρες και να ξαναμαζευτούμε όλοι μαζί στο στούντιο».

Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! απαθανάτισε την γνωστή παρουσιάστρια κατά την άφιξη της στο Studio Pro πριν από τις δώδεκα το μεσημέρι, ενώ λίγο νωρίτερα  την ίδια μέρα στο σπίτι της Ελένης στα Μελίσσια, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες η μητέρα της Ζέτα Μισόκαλου απαθανατίστηκε με την ποδιά να κάνει κάποιες μεταφορές  στο αυτοκίνητο όπου ήταν παρκαρισμένο ακριβώς απ΄έξω.











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης