Αμφίβολη η συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision

Αμφίβολη η συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision

Το Δεκέμβριο θα εξετασθεί αν η NEΡΙΤ θα ενταχθεί στην EBU και συνεπώς αν θα λάβει μέρος στον μουσικό διαγωνισμό η Ελλάδα

Αμφίβολη η συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision




Τις τελευταίες ημέρες τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ελλάδα να μην συμμετέχει στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision έχουν κυριολεκτικά οργιάσει. Τι συμβαίνει τελικά με την συμμετοχή της χώρας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού; Θα συμμετάσχει κανονικά η Ελλάδα η θα αποκλειστεί;

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της NEΡΙΤ:

«Σχετικά με δημοσιεύματα εφημερίδων και ιστολογιών για τη συμμετοχή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, η ΝΕΡΙΤ δηλώνει τα ακόλουθα:
Κλείσιμο
1. Βάσει των κανονισμών της EBU, δεν είναι προς το παρόν δυνατή η εξέταση του αιτήματος της ΝΕΡΙΤ για συμμετοχή στον διαγωνισμό του 2015, καθώς απαραίτητη προϋπόθεση γι' αυτό είναι ο ενδιαφερόμενος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός να αποτελεί πλήρες μέλος της Ένωσης.
2. Η ΝΕΡΙΤ έχει καταθέσει πρόταση για να ενταχθεί ως πλήρες μέλος της EBU, η οποία θα εξεταστεί τον Δεκέμβριο από τη Γενική Συνέλευση της Ένωσης.
3. Η EBU προτίθεται να επανεξετάσει το αίτημα της ΝΕΡΙΤ για συμμετοχή στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision εφόσον εγκριθεί η ένταξή της ως πλήρους μέλους της Ένωσης από τη Γενική της Συνέλευση.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης