Χρήστος Δείξιμος για Βαρδή: «Ο Αντώνης δεν έχει φύγει»

Χρήστος Δείξιμος για Βαρδή: «Ο Αντώνης δεν έχει φύγει»

«Ήταν τόσο υπερήφανος που δεν μας έδειξε εμάς ποτέ πόσο πόναγε», δήλωσε ο ετεροθαλής αδερφός του μουσικοσυνθέτη

Χρήστος Δείξιμος για Βαρδή: «Ο Αντώνης δεν έχει φύγει»
Για το παράπονο που έχει η οικογένεια του Αντώνη Βαρδή, τα δημοσιεύματα που τον αφορούσαν, αλλά και τον πόνο που νιώθει ο ίδιος μετά την απώλεια του αδερφού του μίλησε ο Χρήστος Δείξιμος στην κάμερα εκπομπής.

«Ήταν τόσο υπερήφανος που δεν μας έδειξε εμάς ποτέ πόσο πόναγε. Δεν ήθελε να μας μεταφέρει το άσχημο της υπόθεσης της δικής του», είπε στην κάμερα της εκπομπής του Happy Day, το πρωί της Τρίτης.

Αποκάλυψε ακόμα ότι ο Αντώνης Βαρδής δεν είχε μάθει για τα δημοσιεύματα που τον είχαν "πεθάνει" μέσα στο καλοκαίρι, ενώ μίλησε και για περίπτωση δημοσιογράφου που πρόσφερε χρήματα σε νοσοκόμα για να βγάλει φωτογραφία τον τραγουδιστή στο κρεβάτι του.

Κλείσιμο
Με την θλίψη ζωγραφισμένη στα μάτια του, ο ετεροθαλής αδερφός του μουσικοσυνθέτη εξέφρασε για ακόμα μια φορά το παράπονο της οικογένειας: «Η τελευταία του επιθυμία ήταν να ταφεί σε αυτό το σπίτι που έφτιαχνε 20-30 χρόνια, στη γωνία. Πήραμε αρνητική απάντηση από τους πάντες» και πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια: «Δεν νομίζω ότι έχει φύγει. Ο Αντώνης είναι στο σπίτι του, είναι παντού. Έφυγα από το σπίτι και στο δρόμο τον είδα στη στάση. Μπαίνω στο σπίτι και τον έχω δίπλα μου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης