Τηλεοπτικό ρεπορτάζ: Πρόσωπα, εκπομπές και παρασκήνιο

Τηλεοπτικό ρεπορτάζ: Πρόσωπα, εκπομπές και παρασκήνιο

Τι θα κάνουν Δόξας-Γερμανού στον ΑNT1; - Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος αρχισυντάκτης στο Joy - Λαφαζάνη-Μακαλιάς στο «E»

Τηλεοπτικό ρεπορτάζ: Πρόσωπα, εκπομπές και παρασκήνιο
- Στην ομάδα του πρωινού του ΑΝΤ1 θα ενταχθεί και ο Κώστας Δόξας, σύμφωνα με όσα ακούγονται στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί ακόμη υπό ποιο ρόλο. Το σίγουρο πάντως είναι ότι το χιούμορ του, είναι αυτό που κέρδισε τους υπεύθυνους του καναλιού του Αμαρουσίου και σκέφτονται να τον εντάξουν στην ομάδα που θα μας κρατάει συντροφιά τα πρωινά.

- Το ότι η Ναταλία Γερμανού θα είναι ένα χρόνο ακόμη στον ΑΝΤ1 το ξέρουμε, λόγω του σχετικού συμβολαίου που έχει υπογράψει. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι τι ακριβώς εκπομπή θα παρουσιάσει... Οι έχοντες την ευθύνη του προγράμματος το ψάχνουν, και πού θα πάει θα το βρουν... Εχουν καιρό...

- Η εκπομπή Joy που μέχρι πρότινος προβαλλόταν στον ΣΚΑΪ αλλάζει κανάλι... αλλά μόνο κανάλι! Η εκπομπή πηγαίνει στο MEGA και παραμένει ως έχει, εμπλουτίζοντας το πολιτιστικό κομμάτι και αναβαθμίζοντας τα γραφικά. Στην αρχισυνταξία θα είναι ο Δημήτρης Αργυρόπουλος. Η Αφροδίτη Γραμμέλη από την άλλη διευκρινίζει στο protothema.gr ότι παραμένει στο «Βήμα» απλά όσο καιρό θα είναι στη εκπομπή δεν θα γράφει της στήλη της κριτική της, στην εφημερίδα.

Κλείσιμο
- Μετά από αρκετή έρευνα κατέληξαν στους συμπαρουσιαστές τους οι Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. Πρόκειται για τους Ολγα Λαφαζάνη και Δημήτρη Μακαλιά. Η εκπομπή ξεκινά στις είκοσι του μήνα στο «E».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης