Αποχαιρετούν τον Αντώνη Βαρδή με μαύρες φωτογραφίες

Αποχαιρετούν τον Αντώνη Βαρδή με μαύρες φωτογραφίες

Συγκλονισμένοι όλοι από τον θάνατο του μουσικοσυνθέτη που έδινε μάχη με την επάρατη νόσο

Αποχαιρετούν τον Αντώνη Βαρδή με μαύρες φωτογραφίες
Είναι από τις ημέρες που για εκείνες δεν υπάρχουν οι λέξεις για να εκφράσουν αυτά που νιώθουν και επιλέγουν απλά μια μαύρη φωτογραφία για να το κάνουν αυτό.

Ο λόγος για την Καλλιστώ Βαρδή, την κόρη του μουσικοσυνθέτη που έφυγε από τη ζωή τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, αλλά και για την Μελίνα Ασλανίδου.

Οι δύο γυναίκες άλλαξαν τις φωτογραφίες τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Facebook αντικαθιστώντας τες με μια μαύρη φωτογραφία, συνώνυμο του πένθους.

Κλείσιμο




Να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Βαρδής δεν ήταν μόνο πολύ καλός φίλος της τραγουδίστριας, αλλά και ένα από τα πρόσωπα που τη βοήθησαν πολύ στην αρχή της καριέρας της.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που τον αποχαιρέτησαν ήταν φυσικά και ο Αντώνης Ρέμος. Ο καλλιτέχνης ήταν από την αρχή στο πλευρό του φίλου του, ενώ πριν από μερικές εβδομάδες είχε κάνει και ο ίδιος μέσα από τις προσωπικές του σελίδες στα social media τη δική του έκκληση για αίμα για τον μουσικοσυνθέτη. Με στίχους από ένα από τα πιο αγαπημένα του κομμάτια, που είχε «ντύσει» με μουσική ο Αντώνης Βαρδής, ο Αντώνης Ρέμος αποχαιρέτησε το συνεργάτη του...



Το twitter γέμισε και με μηνύματα από ανθρώπους που τον γνώρισαν ή τον αγάπησαν μέσα από τη μουσική και τα κομμάτια του. Ανάμεσα σε εκείνους που αναφέρθηκαν στον Αντώνη Βαρδή είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Μύρωνας Στρατής, ο Γιώργος Θεοφάνους, το tweet του οποίου έκανε retweet και η Ευγενία Μανωλίδου, ο Χρήστος Δάντης, η Ράνια Θρασκιά, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Θέμης Γεωργαντάς, η Κατερίνα Καινούργιου, ο Χάρης Βαρθακούρης, ο Νίνο, η Έλενα Παπαρίζου, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός.



























 
Παναγιωτόπουλος για Βαρδή: «Τώρα μπορούν να ησυχάσουν τα κοράκια..»

Ξέσπασε ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του MEGA, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για την είδηση για τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή.

Με ένα αιχμηρό σχόλιο σχετικά με τα δημοσιεύματα που είχαν «πεθάνει» τον γνωστό μουσικοσυνθέτη πριν από μερικές εβδομάδες, ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του MEGA είπε το δικό του «αντίο».

«Τώρα μπορούν να ησυχάσουν τα κοράκια που τον είχαν πεθάνει πριν την ώρα του...», έγραψε χαρακτηριστικά. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης