Ευαγγελία Αραβανή: Περιμένω με αγωνία να δω τον Σεφερλή

Ευαγγελία Αραβανή: Περιμένω με αγωνία να δω τον Σεφερλή

Η παρουσιάστρια μίλησε και για τα δικά της επαγγελματικά σχέδια

Ευαγγελία Αραβανή: Περιμένω με αγωνία να δω τον Σεφερλή
Για τα επαγγελματικά της σχέδια για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αλλά και τον Μάρκο Σεφερλή, σε ρόλο παρουσιαστή στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Mega μίλησε η Ευαγγελία Αραβανή σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Έχω διάφορα πράγματα να συζητήσω. Αυτά που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι θα συνεχίσω τις ραδιοφωνικές μου εκπομπές που μεταδίδονται σε σταθμούς της περιφέρειας», είπε αρχικά μιλώντας για το τι θα κάνει την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν και συνέχισε: «Επιπλέον, θα έχω μία συνεργασία με τον ΑΝΤ1 Κύπρου και μία καθημερινή εκπομπή που θα παρουσιάσω, η οποία σχετίζεται με επαγγελματίες σεφ. Τα γυρίσματα ξεκινούν τις επόμενες εβδομάδες και πιστεύω ότι από Οκτώβριο θα ξεκινήσει να προβάλλεται».

Σχετικά με το αν  θα παρουσιάσει το backstage του πέμπτου «Dancing With the Stars», είπε: «Αυτή τη στιγμή δεν έχω να ανακοινώσω κάτι με βεβαιότητα. Πιστεύω ότι το επόμενο διάστημα θα ξέρουμε όλοι καλύτερα... Τα καλά νέα εξάλλου, μαθαίνονται γρήγορα».

Όσο για τον Μάρκο Σεφερλή στο «τιμόνι» της παρουσίασης της πρωινής εκπομπής του Mega; Η Ευαγγελία Αραβανή δήλωσε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος»: «Μου αρέσει που άκουσα ένα τόσο διαφορετικό όνομα για την πρωινή ζώνη. Είναι... χείμαρρος, με τη δική του προσωπικότητα, έντονο χιούμορ, μου αρέσει πολύ. Για να είμαι ειλικρινής περιμένω να τον δω με αγωνία. Ο μόνος μου ενδοιασμός, επειδή τον γνωρίζω και προσωπικά, είναι το κατά πόσο θα μπορεί να βάζει "στοπ" στο χιούμορ και τα πειράγματα του».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης