Σίσσυ Χρηστίδου: «Μπορώ να ζήσω και χωρίς να κάνω τηλεόραση»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Μπορώ να ζήσω και χωρίς να κάνω τηλεόραση»

Η γνωστή παρουσιάστρια μιλάει για όλα!

Σίσσυ Χρηστίδου: «Μπορώ να ζήσω και χωρίς να κάνω τηλεόραση»
Σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Like!» η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί, αποκάλυψε αν σκέφτεται να επιστρέψει στην μικρή οθόνη, αναφέρθηκε στις δύσκολες συνεργασίες που είχε στο παρελθόν και εξομολογήθηκε τον λόγο που δεν θα συμμετείχε ποτέ σε ένα talent show με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Έχεις προτάσεις για τηλεοπτική επιστροφή; «Έχουν γίνει κάποιες τηλεοπτικές συζητήσεις που θα με ενδιέφεραν, αλλά μέχρι να κλείσει κάτι και να είναι ανακοινώσιμο, δεν θα ήθελα να το συζητήσω παραπάνω. Αν κλείσω, πάντως, κάτι οριστικό θα το μάθετε, δεν πρόκειται να το κρατήσω κρυφό».

Σου έχει λείψει η τηλεόραση; Υπήρχε περίοδος που είχες εθιστεί; «Να σου πω την αλήθεια, η τηλεόραση μου λείπει όταν πηγαίνω καλεσμένη σε κάποια εκπομπή και τη θυμάμαι ξανά. Η ζωή μου είναι πολύ γεμάτη και ο ελεύθερος μου χρόνος ελάχιστος. Φέτος με το minisize, το ραδιόφωνο, αλλά και δύο παιδιά, έκτων οποίων το ένα είναι ακόμη μωρό, πίστεψέ με, δεν είχα την πολυτέλεια να το σκεφτώ και πολύ. Τον εθισμό δεν αντιλαμβάνομαι ακριβώς πώς τον εννοείς. Ότι δηλαδή τι; Αν μπορώ να ζήσω χωρίς να κάνω τηλεόραση; Προφανώς. Έτσι κι αλλιώς, το κέντρο της ζωής μου είναι η οικογένειά μου. Οτιδήποτε άλλο, επαγγελματικό και μη, έρχεται και θα έρχεται πάντα σε δεύτερη μοίρα».

Τηλεοπτικά είχες δύσκολες συνεργασίες; «Νομίζω ότι ήμουν τυχερή και έκανα πολύ καλές συνεργασίες σε τηλεοπτικό επίπεδο. Γνώρισα υπέροχους ανθρώπους, με εξαιρετική εμπειρία, οι οποίοι με βοήθησαν πολύ και μου χάρισαν πραγματικά όμορφες στιγμές. Υπήρχαν και άβολες στιγμές, βέβαια, αλλά έχω μάθει να κρατάω τα καλά και να προχωράω μπροστά».

Θα σκεφτόσουν να λάβεις μέρος σε ένα talent show; «Μου έχουν γίνει κατά καιρούς προτάσεις για τα ανάλογα shows (DWTS, YFSF), αλλά, όχι, είναι κάτι που δε θα έκανα. Θα αισθανόμουν πολύ άβολα».
Κλείσιμο

Διαβάστε περισσότερα στο www.faysbook.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης