Η Ειρήνη Μερκούρη στα μπουζούκια

Η Ειρήνη Μερκούρη στα μπουζούκια

Διαψεύδει για ακόμη μία φορά τις φήμες που την θέλουν να έχει αφοσιωθεί στον Θεό 

Η Ειρήνη Μερκούρη στα μπουζούκια
Μπορεί πριν από αρκετούς μήνες το όνομά της να απασχόλησε ιδιαίτερα τον Τύπο, μιας και δημοσιεύματα την ήθελαν να αφήνει τα φώτα της δημοσιότητας και τις πίστες και να αφοσιώνει την ζωή της στο Θεό

Μάλιστα, τότε είχε γίνει γνωστό, πως έχει αλλάξει άρδην της ζωή της αφού οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε αλλά και η δυσκολία της να βρει δουλειά, σε κάποια πίστα, την οδήγησαν να μπει σε μοναστήρι της Μυτιλήνης ως δόκιμη καλόγρια. 

Η τραγουδίστρια, έδωσε την δική της απάντηση, ύστερα από αρκετούς μήνες, όταν μίλησε για τις παραπάνω φήμες στην εκπομπή «Tα Καρντάσινας».

Κλείσιμο


«Δεν είναι κάτι που έφτιαξα εγώ. Το ότι πάω και προσκυνάω στο μοναστήρι, είναι κάτι που γίνεται χρόνια, από τότε που ήμουν 5 χρονών. Όταν το νιώθω το κάνω πάντα. Τώρα πώς προέκυψε ότι έχω κλειστεί ήδη σε μοναστήρι και είμαι καλόγρια –γιατί αυτό έβγαλαν-, ήταν μάλιστα και σίγουρο κατά την δική τους κρίση ότι έχω κλειστεί και έχω εξαφανιστεί από το σύμπαν», είχε πει τότε.



Η Ειρήνη Μερκούρη την περασμένη Τετάρτη διασκέδασε στο νυχτερινό μαγαζί «Frangelico» διαψεύδοντας για ακόμη μία φορά τις φήμες περί μοναχισμού.  

Η τραγουδίστρια, απόλαυσε το πρόγραμμα του Χρήστου Μενιδιάτη, του Χρήστου Χολίδη και της Ελένης Χατζίδου, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αποδεικνύοντας πως είναι καλύτερα από ποτέ.



Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Χρήστος Χολίδης, κατέβηκε από την πίστα και παραχώρησε το μικρόφωνο στην Ειρήνη Μερκούρη, η οποία με την σειρά της ερμήνευσε γνωστές επιτυχίες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης