Η Εύη Χειλά για τον χαμό του αδελφού της στο αεροπορικό δυστύχημα της Σπάρτης

Η Εύη Χειλά για τον χαμό του αδελφού της στο αεροπορικό δυστύχημα της Σπάρτης

Ο 52χρονος χειριστής, που έχασε τη ζωή του το περασμένου Σάββατο, ύστερα από την συντριβή του μονοκινητήριου αεροσκάφους, ήταν ο αδελφός του μοντέλου 

Η Εύη Χειλά για τον χαμό του αδελφού της στο αεροπορικό δυστύχημα της Σπάρτης
Το πρωί του περασμένου Σαββάτου έγινε γνωστή η είδηση της συντριβής μικρού ιδιωτικού αεροσκάφους που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Σπάρτης. 

Από την συντριβή έχασαν τη ζωή τους δύο χειριστές ηλικίας 35 και 52 ετών, που επέβαιναν στο μονοκινητήριο αεροσκάφος.

Ο 52χρονος Δημήτρης Χειλάς, ο ένας εκ των δύο χειριστών, ήταν ο αδελφός της Εύης Χειλά, του μοντέλου που ίσως αρκετοί να θυμούνται από την συμμετοχή της σε εκπομπή στο κανάλι High Tv. 

Κλείσιμο
Η Εύη Χειλά, που τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της έχουν βυθιστεί στο πένθος από τον ξαφνικό χαμό του 52χρονου χειριστή, δημοσιεύει καθημερινά στους λογαριασμούς της στο Facebook, φωτογραφίες του αδικοχαμένου αδελφού της και τραγούδια που τα συνοδεύει με μηνύματα που αντικατοπτρίζουν τον πόνο που αισθάνεται.



«Αν υπάρχει κάτι που εμείς δεν βλέπουμε, που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε .. Αν με κάποιο μαγικό τρόπο μπορείς να ξέρεις τι κάνω, που είμαι, πως νοιώθω, εύχομαι να ακούσεις αυτό το τραγούδι και σου ζητώ συγνώμη αν με βλέπεις έτσι, θα μείνω όρθια για την μεγάλη σου αδυναμία τα παιδιά μου και κάθε μέρα μέχρι να έρθω να σε βρω, θα σου αφιερώνω ένα τραγούδι που ξερό πως θα σου άρεσε ... Θα μιλάμε κάθε μέρα όπως κάναμε πάντα ... Μέσα από την μουσική που λατρεύουμε και οι δυο .. Όπως κάναμε μέχρι και την προηγούμενη Κυριακή στο ταξίδι μας ... Αδερφούλι μου ... Θα ζω για την στιγμή που θα σε ανταμώσω πάλι...», γράφει η Έυη Χειλά στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναρτώντας παράλληλα ένα γνωστό ελληνικό κομμάτι.

Έκτοτε ακολούθησαν αναρτήσεις της με μηνύματα, τραγούδια και φωτογραφίες του 52χρονου που έχασε ξαφνικά τη ζωή του το περασμένο Σάββατο.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης