Οι κυρίες των ειδήσεων κάνουν διακοπές

Οι κυρίες των ειδήσεων κάνουν διακοπές

Χωρίς τα σινιέ συνολάκια του στούντιο απαθανατίζονται σε πιο ανέμελες στιγμές - Δείτε τις Όλγα Τρέμη, Σία Κοσιώνη και Έλλη Στάη στους αγαπημένους τους καλοκαιρινούς προορισμούς

Οι κυρίες των ειδήσεων κάνουν διακοπές
Περνάνε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους κάτω από τους προβολείς και μπροστά από τον φακό της κάμερας. Ωστόσο, ακόμα και τώρα που οι προβολείς έχουν σβήσει, δεν δίνουν καθημερινά το «παρών» στους τηλεοπτικούς δέκτες και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές – καλοκαίρι γαρ-, τα φώτα είναι και πάλι στραμμένα επάνω τους και τα εβδομαδιαία περιοδικά πλέον της συμπεριλαμβάνουν στις σελίδες τους.

Η εξήγηση είναι απλή: οι κυρίες που έχουν περάσει ή βρίσκονται στο τιμόνι των κεντρικών δελτίων ειδήσεων μας έχουν συνηθίσει σε μια πιο «σοβαρή» και καθώς πρέπει εικόνα και μέσα στο καλοκαίρι ο φακός του συλλαμβάνει σε πιο… «ανθρώπινες» και φυσικές στιγμές.

Ανάμεσα στα κοινά που έχουν η Όλγα Τρέμη, η Σία Κοσιώνη και η Έλλη Στάη δεν συγκαταλέγονται πλέον μόνο η δημοσιογραφική τους ταυτότητα, η δυναμική τους παρουσία, το ξανθό χρώμα των μαλλιών τους και η παρουσία τους στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων κάποιου καναλιού, αλλά και το ότι και οι τρεις τους απολαμβάνουν τις ημέρες αυτές τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε νησιά του Αιγαίου: οι δύο πρώτες στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα, στην Πάρο και την Αντίπαρο αντίστοιχα, και η τρίτη στα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα στην Πάτμο.

Όλγα Τρέμη

Κλείσιμο
Μετά την παραίτησή της από κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, έπειτα από 9 χρόνια καθημερινής παρουσίας, πλέον η Όλγα Τρέμη απολαμβάνει ήρεμη τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Πάρο. Αμέσως μετά το τέλος των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος αναχώρησε για το νησί των Κυκλάδων για να χαλαρώσει, να ξεκουραστεί και να αλλάξει παραστάσεις.

Εκεί, την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello! στην παραλία Κριού της Παροικιάς να κολυμπά στα καταγάλανα νερά και να απολαμβάνει τον ήλιο μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο Νικητέα. Ασχολίαστο δεν θα μπορούσε να περάσει και το κατακόκκινο μπικίνι της, αλλά και η εξαιρετική της σιλουέτα.









Σία Κοσιώνη

Η πιο ρομαντική και ερωτευμένη πλευρά της Σίας Κοσιώνη βγήκε στην επιφάνεια μέσα από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, που από τον περασμένο Απρίλιο φημολογούταν ότι είναι ζευγάρι με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, επιβεβαίωσε τη σχέση τους με τις κοινές τους διακοπές στην Αντίπαρο.

Το ζευγάρι εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του περιοδικού Hello να περπατάει πιασμένο χεράκι - χεράκι στα σοκάκια του νησιού, ενώ, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί και τρυφεροί μεταξύ τους, ανταλλάσσοντας δημόσια αγκαλιές και φιλιά.









Έλλη Στάη


Εκτός… Κυκλάδων, αλλά στο αγαπημένο της νησί, την Πάτμο, επέλεξε να γεμίσει τις «μπαταρίες» της η Έλλη Στάη.

Η ανκοργούμαν έκανε τις βουτιές της στο Νησί της Αποκάλυψης, μαζί με τη φίλη της Χριστιάνα Νέγρη, όπου και την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας Espresso. Το μαύρο πλεχτό μπικίνι που φορούσε έκανε τα βλέμματα όλων των λουομένων να στραφούν επάνω της – και όχι άδικα!







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης