Στεφανίδου - Ευαγγελάτος: Γύρισαν το Ιόνιο, τώρα γυρίζουν το Αιγαίο

Στεφανίδου - Ευαγγελάτος: Γύρισαν το Ιόνιο, τώρα γυρίζουν το Αιγαίο

Συνεχίζουν τις διακοπές τους εν πλω

Στεφανίδου - Ευαγγελάτος: Γύρισαν το Ιόνιο, τώρα γυρίζουν το Αιγαίο
Έκαναν ολιγοήμερες διακοπές στο Ιόνιο, μετά μια μικρή στάση στο εξοχικό τους σπίτι στην Εύβοια και στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν βόρεια και συγκεκριμένα στις Σποράδες.

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος κάνουν διακοπές με το σκάφος τους, μαζί με τον 14χρονο γιο τους Νικόλα και τη 10χρονη κόρη τους Λυδία. Η 44χρονη παρουσιάστρια του Star και ο 47χρονος δημοσιογράφος σύζυγός της γεμίζουν τις «μπαταρίες» τους και ξεκουράζονται, ενώ φυσικά το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει και πολλά μπάνια!

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! τους εντόπισε στο λιμάνι της Σκοπέλου, όπου έδεσαν το σκάφος τους λίγο μετά το ηλιοβασίλεμα.

Κλείσιμο






To ζευγάρι, μαζί με τα παιδιά του, βρέθηκε σήμερα στην Εύβοια και η Τατιάνα Στεφανίδου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το πώς κυλούν οι μέρες των διακοπών τους μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

H παρουσιάστρια πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της, στην οποία απαθανατίζεται να απολαμβάνει τα νερά της περιοχής και συνόδευσε το στιγμιότυπο με την εξής λεζάντα: «Good morning from Paradise. # Evia# Greece# Καλημέρα. Ρώτησα το Θεό αν μπορώ να κολυμπήσω στην παραλία του. Και μου είπε ok».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης