Κατερίνα Στικούδη: Τι πιστεύει για τους ομοφυλόφιλους που αποκτούν παιδιά;

Κατερίνα Στικούδη: Τι πιστεύει για τους ομοφυλόφιλους που αποκτούν παιδιά;

«Βρισκόμαστε πια στο 2014. Πρέπει να σταματήσουμε να έχουμε ταμπού»

Κατερίνα Στικούδη: Τι πιστεύει για τους ομοφυλόφιλους που αποκτούν παιδιά;
Σε ένα διάλειμμα από την καλοκαιρινή της περιοδεία, η Κατερίνα Στικούδη, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, αναφέρεται στην hot εμφάνισή της στα φετινά Mad VMA, την εμφάνισή της στο Gay Pride, την επιλογή ομοφυλοφίλων να αποκτούν παιδιά αλλά και το φλερτ που έχει δεχτεί από γυναίκες.

Είχε ενδοιασμούς, όταν της πρότειναν να γλείψει το μηρό μιας χορεύτριας που τη συνόδευσε στη σκηνή; «Δεν μου ζήτησε κανείς να κάνω τίποτα. Ήταν ένας τρόπος έκφρασης που έγινε πάνω στο χορό και τη μουσική. Ένιωσα σέξι πάνω στη σκηνή και γι’ αυτό το έκανα» παραδέχεται στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιάννη Πουλόπουλο και προσθέτει «Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο στην προσωπική μου ζωή με γυναίκα, αλλά δεν το κατακρίνω. Ο καθένας στον έρωτα μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Δεν μπαίνουν τα συναισθήματα σε κουτάκια. Εσύ επιλέγεις τον τρόπο για να εκφράσεις αυτό που νιώθεις σε αυτόν που αγαπάς και κανένας δεν μπορεί να σου πει τι θα κάνεις στη ζωή σου».

Hτραγουδίστρια αναφέρεται, ακόμα, και στην εμφάνισή της στο Gay Pride τον περασμένο Ιούνιο. «Ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Ξέρεις τι είναι να βγαίνεις πάνω στη σκηνή και να μη λες ούτε μια λέξη από το κουπλέ του τραγουδιού σου; Τα παιδιά που ήταν από κάτω ήξεραν όλα τα λόγια απ’ έξω. Δε νομίζω να υπάρχει μεγαλύτερη επιβράβευση για έναν τραγουδιστή από αυτή. Πολύ όμορφα πέρασα και όταν εμφανίστηκα σε ένα gay bar της Θεσσαλονίκης, το Enola. Όποτε θα έχω ευκαιρία, θα ξαναπάω. Βρισκόμαστε πια στο 2014. Πρέπει να σταματήσουμε να έχουμε ταμπού», επισημαίνει, ενώ όσον αφορά στο φλερτ που έχει δεχτεί από άνδρες και γυναίκες, παραδέχεται «Πάει τόσος καιρός που έχουν να με φλερτάρουν, που έχω ξεχάσει πια. Νομίζω ότι περισσότερο μου δείχνουν τον θαυμασμό τους».

Τέλος, η Κατερίνα Στικούδη τοποθετείται σχετικά με την απόφαση αρκατών ομοφυλοφίλων να αποκτούν και να μεγαλώνουν παιδιά, λέγοντας «Ξέρω ότι στο συγκεκριμένο θέμα υπάρχουν πολλά στερεότυπα. Εγώ πιστεύω πως οτιδήποτε κάνει κάποιον ευτυχισμένο μπορεί να το ακολουθήσει. Η ζωή είναι πολύ μικρή, γι’ αυτό καλό θα είναι να κάνουμε αυτό που επιθυμούμε εμεί και όχι αυτό που θέλουν οι άλλοι για εμάς. Και το λέει αυτός ένας άνθρωπος που έχει κατακριθεί πολύ για τις επιλογές του. Αυτό που μπορώ να πω από προσωπική εμπειρία, είναι πως όταν ξαπλώνω στο κρεβάτι μου το βράδυ, κοιμάμαι χωρίς να με βασανίζουν δεύτερες σκέψεις και ενοχές, ακριβώς γιατί κάνω πάντα αυτό που μου αρέσει».

Διαβάστε περισσότερα στο 
Κλείσιμο
www.peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης