Η Τζούλια Αλεξανδράτου επέστρεψε στην Μύκονο

Η Τζούλια Αλεξανδράτου επέστρεψε στην Μύκονο

Η παντρεμένη πλέον πορνοσταρ κάνει τις διακοπές της στη χώρα μας

Η Τζούλια Αλεξανδράτου επέστρεψε στην Μύκονο
Μπορεί μέχρι πρότινος να «διέδιδε» μέσα από τη σελίδα της στο Facebook ότι δεν πρόκειται να πατήσει ξανά το πόδι της στην Ελλάδα και να μην έλεγε τα καλύτερα για τους Έλληνες, ωστόσο για ακόμα μια φορά βρίσκεται εδώ!



Κλείσιμο
Ο λόγος για την Τζούλια Αλεξανδράτου που για ακόμα ένα καλοκαίρι προτίμησε τα ελληνικά νησιά για τις διακοπές της. Και βέβαια πού αλλού θα μπορούσε να πάει η Τζούλια; Mα φυσικά στη Μύκονο!



Μάλιστα, η ίδια είχε... προαναγγείλει την άφιξή της μέσα από την προσωπική της σελίδας στο facebook - ακριβώς το ίδιο είχε κάνει και το περσινό καλοκαίρι, οπότε και είχε επισκεφθεί ξανά το νησί των ανεμών μαζί με τον σύζυγο της Kρίστιαν Καρπόζηλο για μήνα του μέλιτος!



Το μοντέλο που έγινε πορνοστάρ απόλαυσε το μπάνιο της στην παραλία του Ορνού, από όπου και δεν σταμάτησε να βγάζει και να «ανεβάζει» φωτογραφίες της στα social media. Πιο αδύνατη από ποτέ - σε σημείο που πλέον αρκετοί έχουν... ανησυχήσει -, η Τζούλια απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι αν και παντρεμένη, ξέρει ακόμα να περνάει καλά!













Εκεί, την εντόπισε και η κάμερα του Mykonos Live Tv.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης