Καρύδη και Βλαντή «μονομαχούν» για μια θέση στην καρδιά του Θοδωρή Αθερίδη

Καρύδη και Βλαντή «μονομαχούν» για μια θέση στην καρδιά του Θοδωρή Αθερίδη

Η Σμαράγδα Καρύδη και η Παναγιώτα Βλαντή, οι γυναίκςε της ζωής του Θοδωρή Αθερίδη, προκαλούν στον πρωταγωνιστή δυνατά συναισθήματα και έντονα διλήμματα

Καρύδη και Βλαντή «μονομαχούν» για μια θέση στην καρδιά του Θοδωρή Αθερίδη
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται τα γυρίσματα της ταινίας Από Έρωτα, τα οποία ξεκίνησαν στη Μυτιλήνη και μεταφέρθηκαν σε γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά.

Από το λιμανάκι της Αφροδίτης στη Φρεαττύδα, μέχρι την οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου, τη γειτονιά της Αγίας Άννας στο Βοτανικό και τον κινηματογράφο Αίγλη στο Ζάππειο, οι συντελεστές της ταινίας δημιουργούν μαγικές εικόνες που λειτουργούν σαν ιδανικό σκηνικό μιας ρομαντικής ιστορίας γεμάτης ανατροπές.

Η Σμαράγδα Καρύδη και η Παναγιώτα Βλαντή στους δύο κεντρικούς ρόλους των γυναικών της ζωής του Θοδωρή Αθερίδη, προκαλούν στον πρωταγωνιστή δυνατά συναισθήματα και έντονα διλήμματα.

Κλείσιμο
H ιστορία είναι βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Θοδωρή Αθερίδη, με τη Σμαράγδα Καρύδη, την Παναγιώτα Βλαντή και τον ίδιο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Μαζί τους θα δούμε επίσης τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, την Μάρθα Καραγιάννη, τον Γιάννο Περλέγκα και τον Γιώργο Χρυσοστόμου. Η παραγωγή είναι του Κώστα Λαμπρόπουλου και η διανομή της Village και αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στο τέλος του 2014.






Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο www.peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης