Ελένη Χατζίδου: Tο μυαλό μου είναι στη δουλειά, όχι στο γάμο

Ελένη Χατζίδου: Tο μυαλό μου είναι στη δουλειά, όχι στο γάμο

Η επιτυχία του "Χειρότερα" με έκανε να έχω κρίσεις πανικού

Ελένη Χατζίδου: Tο μυαλό μου είναι στη δουλειά, όχι στο γάμο
Για την πορεία της στο τραγούδι, αλλά και την προσωπική της ζωή μίλησε η Ελένη Χατζίδου στην κάμερα εκπομπής που τη συνάντησε στα γυρίσματα του νέου της video clip για το τραγούδι «Δεν Θα Σε Περιμένω» που έγραψε για εκείνη ο Χάρης Κωστόπουλος. 
 
«Έχω σταθεί τυχερή μέχρι σήμερα, αλλά θέλει και πολλή προσπάθεια. Μετά από μια επιτυχία πρέπει να αποδείξεις πως την άξιζες και ότι δεν σου ήρθε ουρανοκατέβατη. Οπότε είναι και λίγο αγχωτικό όλο αυτό» δήλωσε η τραγουδίστρια στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Παντού»: «Με την επιτυχία του "Χειρότερα" ένιωσα πως έχασα λίγο τη γη κάτω από τα πόδια μου. Σε αυτό πιστεύω οφείλονται και οι κρίσεις πανικού. Πέρασα λίγο δύσκολα, ενώ ήμουν χαρούμενη και έκανα αυτό που αγαπώ και ήθελα πάντα. Άρχισα να πετυχαίνω τους στόχους μου, αλλά αγχώθηκα γιατί ήταν πολύ μεγάλο βήμα για αρχή. Πάντα καταλήγω, όμως, να θέλω να ξαναδουλέψω με τον Παντελή». 
 
Όσο για την προσωπική της ζωή; «Άκουσα ότι ο σύντροφός μου μού πήρε μονόπετρο. Δεν μου πήρε ποτέ! Δεν έχουμε συζητήσει κάτι για πιο σοβαρά. Καλώς ή κακώς, το μυαλό μου είναι στη δουλειά και θέλω να συγκεντρωθώ γι' αυτό. Ούτε εκείνος δείχνει να βιάζεται για κάτι», είπε η Ελένη Χατζίδου , ενώ κλείνοντας σχολίασε και τη δημοσιότητα που πήρε η σχέση της, το τελευταίο διάστημα: «Η πρώτη μας φωτογραφία βγήκε σε μια παράσταση που είχαμε πάει. Άμα θέλω να πάω να δω ένα θέατρο με τον φίλο μου, δεν θα κρυφτώ. Γιατί να το κρύψω;». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης