Η Δέσποινα Βανδή δηλώνει μαγεμένη από τον Οδυσσέα Ελύτη

Η Δέσποινα Βανδή δηλώνει μαγεμένη από τον Οδυσσέα Ελύτη

«Σύστησε» τον Λευτέρη Παπαδόπουλο στην κόρη της στον Μόλυβο της Μυτιλήνης

Η Δέσποινα Βανδή δηλώνει μαγεμένη από τον Οδυσσέα Ελύτη
Γεμάτο διακοπές είναι το φετινό καλοκαίρι της Δέσποινας Βανδή. Η τραγουδίστρια και κριτής του The Voice μετά την οικογενειακή απόδραση στην Τζια, ταξίδεψε στην Μυτιλήνη μαζί με τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη και τα δύο τους παιδιά, Μελίνα και Γιώργο.

Φυσικά, δεν παραλείπει να μοιράζεται φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram, κάτι το οποίο έκανε και το απόγευμα της Δευτέρας. Η τραγουδίστρια, που σήμερα γιορτάζει τα 45α γενέθλιά της, ανέβασε φωτογραφίες της από τον Μόλυβο, με φόντο το Αιγαίο.

Κλείσιμο

 
Μάλιστα, φαίνεται ότι εντυπωσιάστηκε τόσο από τις ομορφιές του νησιού, αλλά και τους ανθρώπους του που ανάρτησε και κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μιλώντας για τις εμπειρίες της στην ξενάγησή της στο νησί, αλλά για εκείνα που την έκαναν να συγκινηθεί. 

«Στη αρχή της διαδρομής από την πόλη της Μυτιλήνης για το Μολυβο συναντάς παλιά αρχοντικά σπίτια μιας άλλης Ελλάδας που ανεπνεε στις αρχές του 20ου αιώνα. Λιγο πιο πέρα το σπιτι του Οδυσσέα Ελυτη. Το κοιτάζω απέξω και σκέφτομαι πόσες χαρές και πόσες λύπες μπορει να έζησε εκεί μέσα αυτος ο σπουδαίος άνθρωπος και μας άφησε αυτήν τη βραβευμένη κληρονομιά!
 
Συνεχιζοντας χαζεύω από το παράθυρο τις ελιές που προβάλλουν από παντου κι ο Γιώργος που ειναι μαζι μας, μας μιλάει για το δάσος που ειναι το καμάρι τους! Φτανοντας στο Μολυβο ξεδιπλώνεται μπροστά μας όλη η ομορφιά του τόπου με τα πέτρινα σπιτάκια και τις κεραμιδοσκεπες! Ψηλα το Κάστρο! Σαν κορώνα στο κεφάλι του! Αυτοματα μου έρχεται στο νου η εικόνα της Καβάλας και νιώθω νοσταλγία! Το λιμάνι τα σοκάκια οι άνθρωποι και πάνω από ολα ο Πρόεδρος που ειναι μοναδικός σε ολα του ο αγαπημένος μας Λευτερης Παπαδόπουλος! Χαιρομαι που ειχα την τύχη να τον γνωρίσω πριν από 15 χρονια! Ο Μόλυβος ειναι ο Λευτερης Παπαδόπουλος! Οι ιστορίες του ατέλειωτες...
 
Όσοι τον ξερουν καταλαβαίνουν! Έκανε ξεχωριστές τις νύχτες μας παρέα με καλο κρασί!
 
Τον συστήνω στην κόρη μου κι εκεινη τον κοιτάζει με γλυκύτητα!
 
“Μελινα ο μεγαλύτερος στιχουργός-ποιητής της χώρας μας”!», έγραψε η τραγουδίστρια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης