Ελεονώρα Μελέτη: Το κανάλι θέλει να συνεχίσουμε την εκπομπή και του χρόνου

Ελεονώρα Μελέτη: Το κανάλι θέλει να συνεχίσουμε την εκπομπή και του χρόνου

Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια για το μέλλον του «Μελέτησέ το!»

Ελεονώρα Μελέτη: Το κανάλι θέλει να συνεχίσουμε την εκπομπή και του χρόνου
Με αφορμή την «απάντηση» της Ντέπυς Γκολεμά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με τη δήλωση του παρουσιαστή «Θα έρθει η ώρα που θα λογαριαστούμε, κάπου θα την πετύχω» για την τηλεκριτικό, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε τα δικά της σχόλια, αναφερόμενη και σε όσα είχε γράψει η Ντέπυ Γκολεμά για την εκπομπή της και τη «διακοπή» της από το Star.
 
«Έχουμε ζήσει κι εμείς την ανασφάλεια από τέτοια δημοσιεύματα, που ήθελαν την εκπομπή να κόβεται και είναι 8 Ιουλίου και η εκπομπή είναι ακόμα στον αέρα. Κι όχι μόνο είναι στον αέρα, αλλά υπάρχει και παρασκήνιο για να συνεχιστεί και του χρόνου» είπε η παρουσιάστρια του Star και πρόσθεσε: «Δηλαδή εγώ συζητάω με τον σταθμό ότι θέλει το κανάλι να συνεχίσουμε την εκπομπή και του χρόνου και προσπαθούμε να τα βρούμε... Η οποία εκπομπή "κόβεται" από τον Δεκέμβρη και, μάλιστα, το ίδιο το κανάλι το έχει διαψεύσει επίσημα».
 
Μάλιστα, η Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε σχετικά με την Ντέπυ Γκολεμά: «Και εμείς είχαμε επικοινωνήσει με την κυρία Γκολεμά, μετά τη διάψευση, και μας είχε πει "αυτές είναι οι πληροφορίες μου". Δηλαδή υποστήριζε ότι μας έλεγε ψέματα το Star!».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης