ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι της ευχήθηκαν οι συνεργάτες της για τη γέννηση της κόρης της;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι της ευχήθηκαν οι συνεργάτες της για τη γέννηση της κόρης της;

Της έστειλαν τις θερμότερες ευχές τους στην έναρξη της εκπομπής

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι της ευχήθηκαν οι συνεργάτες της για τη γέννηση της κόρης της;
Απουσιάζει από την παρουσίαση της εκπομπής της, Happy Day, αλλά για καλό! Ο λόγος για την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία το μεσημέρι της Τετάρτης έφερε στον κόσμο την δεύτερη κόρη της. Όπως ήταν φυσικό, οι συνεργάτες της της έστειλαν στην αρχή της εκπομπή τις ευχές τους.
 
«Λείπει το Σταματινάκι… γιατί γεννήσαμε!», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας και πρόσθεσε: «όχι γέννησε, γεννήσαμε γιατί το ζήσαμε όλοι μαζί όλο αυτό το έργο, αφού την είχαμε εδώ με την κοιλίτσα φουσκωμένη και σήμερα δεν είναι μαζί μας. Όλες τις ευχές μας…».

Με τη σειρά του, ο Νίκος Αναδιώτης της ευχήθηκε να «βάλει μπροστά» και για το τρίτο μωρό, ενώ η Ελένη Τσολάκη είπε: «Να της ζήσει, να είναι καλότυχο, να το δουν και η Σταματίνα και ο Θέμης όπως ποθούν, όλα τα καλά του κόσμου και να ζήσουν με πολλή ευτυχία αυτές τις πρώτες μέρες».
 
Κλείσιμο
Μάλιστα, η νεαρή παρουσιάστρια μιλώντας για το χρονικό της γέννας αποκάλυψε: «Η Σταματίνα έφυγε χθες στις 11.30 από δω όπως φεύγει κάθε μέρα τώρα που δεν έχει ραδιόφωνο… και τίποτα δεν προμήνυε το συμβάν. Πηγαίνει να κάνει ένα επετειακό βίντεο για το Mad και μετά πήγε στο σπίτι να ξαπλώσει. Όταν σηκώθηκε… συνέβη αυτό που λένε “σπάσαν τα νερά”…».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης