Λιάγκας στο Όλα Τρέλα: Πέρυσι καταστράφηκα οικονομικά - Πήγαινα για εγκεφαλικό

Λιάγκας στο Όλα Τρέλα: Πέρυσι καταστράφηκα οικονομικά - Πήγαινα για εγκεφαλικό

«Είχα βάλει τα χρήματά μου σε μια σοβαρή χρηματιστηριακή. Δεν ξέρω αν η χρηματιστηριακή φταίει ή όχι, αλλά κάποιος που δούλευε σε αυτή μου έδωσε κάποια πλαστά χαρτιά ότι τα χρήματά μου έχουν αγοραστεί ομόλογα γερμανικού δημοσίου... Είχαν πείσει και εμένα ότι πρέπει να τα βγάλω εκτός Ελλάδος. Το ακολούθησα, όλα τα μου τα λεφτά, ό,τι είχα μαζέψει..»

Λιάγκας στο Όλα Τρέλα: Πέρυσι καταστράφηκα οικονομικά - Πήγαινα για εγκεφαλικό
Καλεσμένος στον Θέμο Αναστασιάδη και το τελευταίο «Όλα Τρέλα» για τη φετινή χρονιά ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος αποκάλυψε για πρώτη φορά πως πέρυσι καταστράφηκε οικονομικά έπειτα από απάτη.

«Πέρυσι έπαθα μια πολύ μεγάλη ζημιά οικονομική. Καταστράφηκα οικονομικά πέρυσι. Έχασα όλα μου τα χρήματα. Ό,τι είχα μαζέψει όλα αυτά τα σκληρά χρόνια δουλειάς, με μια χρηματιστηριακή απάτη που τώρα έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ένας εξαιρετικός δικηγόρος που παρακολουθεί το θέμα να δούμε τι θα γίνει. Είναι μια μεγάλη απάτη. Είχα βάλει τα χρήματά μου σε μια σοβαρή χρηματιστηριακή. Δεν ξέρω αν η χρηματιστηριακή φταίει ή όχι, αυτό μένει να αποδειχθεί, αλλά κάποιος που δούλευε στη χρηματιστηριακή μου έδωσε κάποια πλαστά χαρτιά ότι τα χρήματά μου έχουν αγοραστεί ομόλογα γερμανικού δημοσίου. Εγώ τα είχα τα χαρτιά αυτά με σφραγίδες, με σιγουριά. Είχαν πείσει και εμένα ότι πρέπει να τα βγάλω εκτός Ελλάδος. Το ακολούθησα, όλα τα μου τα λεφτά, ό,τι είχα μαζέψει.

Κλείσιμο


Έφτασα πέρυσι τον Αύγουστο για να πληρώσω τα παιδιά του site να δανειστώ για να πληρώσω τη μισθοδοσία. Αποδείχθηκε ότι ήταν πλαστά. Είχαν αλλάξει το mail που που έστελναν ενημερότητα. Τα πραγματικά στοιχεία η χρηματιστηριακή τα έστελνε σε ένα mail που δεν υπήρχε και είχε κατασκευάσει ο απατεώνας ένα domain πλαστό και εμένα μου έστελναν mail και πίστευα ότι τα λεφτά μου υπάρχουν και τοκίζονται κιόλας. Πέρυσι το καλοκαίρι πέρασε ένα παιδί που δουλεύει στην ίδια χρηματιστηριακή από την Τήνο και μου λέει "χάθηκες, έφυγες και από τη χρηματιστηριακή". Μα του λέω δε χάθηκα, τα λεφτά μου εκεί τα έχω, έχουμε αγοράσει. Μου λέει "πίστεψέ με δεν έχεις δραχμή". Παίρνω τον ιδιοκτήτη της χρηματιστηριακής, κοιτάει και μου λέει όντως τα λεφτά σου έχουν φύγει όλα».

Όσο για το πώς αντέδρασε όταν το έμαθε; «Όταν το έμαθα, ήταν η Σάσα η Σταμάτη τότε στην Τήνο και ήταν και ο Σπύρος Μάζάνης, ο γιατρός και είμαστε σε μια ταβέρνα σ ένα χωριό πάνω στην Τήνο και μιλάω εγώ και μαθαίνω αυτή την είδηση, ότι έχασα όλα μου τα χρήματα και μουδιάζει όλο μου το αριστερό μέρος του σώματος, για εγκεφαλικό πήγαινα προφανώς. Αρχίζω και να μην μπορώ να μιλήσω, να χάνω το λόγο μου και μου λέει ο Μαζάνης όπως είσαι τώρα μάσα δύο ασπιρίνες και πάμε να βρούμε λεξοτανίλ να πάρεις για να ηρεμήσεις. Κατεβαίνουμε από το χωριό κάτω στην πόλη, πάει κάποιος και δε δίναν στο φαρμακείο λεξοτανίλ. Και πάει παιδιά η Σταμάτη και κάνει την τρελή και λέει "Είμαι η Σάσα Σταμάτη και είμαι τρελή κι αν δε μου δώσετε τώρα λεξοτανίλ θα σπάσω το φαρμακείο". Και για να γλιτώσουν από τη Σταμάτη μου έδωσαν λεξοτανίλ. Πήρα δύο μαζεμένα και μετά τους έλεγα "εντάξει μωρέ και μου έχασα τα λεφτά δεν πειράζει, θα κάνω άλλα", τα φάρμακα μέ έπιασαν γιατί είμαι παρθένος οργανισμός. Για καμιά εβδομάδα τα έπαιρνα μετά άρχισα να το φιλοσοφώ, τι να κάνουμε;» είπε ο παρουσιαστής.

Μιλώντας για τη Φαίη Σκορδά, είπε πως η «Φαίη δε μου έλεγε τίποτα, στενοχωρήθηκε εσωτερικά. Το μάθαινα από άλλους ότι στενοχωριόταν».

Στη συνέχεια, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο παρασκήνιο της μεταγραφής του στον ΑΝΤ1: «Το είπα στον Πέτρο Μπούτο τηλεφωνικά, τον ευχαρίστησα για όλα. Πέρασα εκπληκτικά όσα χρόνια ήμουν εκεί. Την τελευταία χρονιά κάναμε τα υψηλότερα νούμερα, επειδή δεν υπήρχε και αντίπαλο δέος. Δεν είχαμε καμία διάθεση να φύγουμε από εκεί. Κάθε φορά που τελείωνε η σεζόν δίναμε τα χέρια –δεν τα εμπιστεύομαι τα συμβόλαια- και περιμέναμε πάλι την συμφωνία με τα οικονομικά δεδομένα και μια ασφάλεια στη ζώνη και τα πρόσωπα. Και αυτή τη φορά δεν τα είχαμε αυτά. Χωρίς να κάνουμε παιχνίδι πέρσι είχαμε πρόταση και από τον Alpha και από τον ΑΝΤ1 αλλά δεν το διαρρεύσαμε. Το είπαμε στους ιθύνοντες. Δεν θεωρώ ότι ήταν λάθος των στελεχών του καναλιού, αλλά μια γενικότερη αναμπουμπούλα στο καθεστώς του καναλιού. Στο τελευταίο μας ραντεβού με τον Μπούτο υπήρχε μια ασάφεια –κι εκείνος ήρθε πια στον ΑΝΤ1. Έτσι αποφασίσαμε, περισσότερο εγώ και λιγότερο η Φαίη να αποδεχτούμε την πρόταση του Γιάννη Λάτσιου» και αναφέρθηκε στους υπόλοιπους συνεργάτες του: «Δεν υποχρέωσα κανέναν να έρθει μαζί μας, απλά τους το ανακοινώσουμε. Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω ανταρσία σε ένα κανάλι που είχα φάει τόσα χρόνια ψωμί. Μόνο καλά έχω πάρει και έχω δώσει, δεν θέλαμε να εκδικηθούμε κανέναν. Η Ελεάννα Τρυφίδου είπε “κάνουμε ότι θες”, η Σάσα Σταμάτη είπε “πάω όπου πάτε, αν δεν με θέλουν στον ΑΝΤ1 μένω άνεργη”. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποφάσισε να μείνει και ορθώς έκανε».

Ξεκαθάρισε ακόμα ποια είναι η σχέση του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, μιας και δεν είναι λίγα αυτά που ακούγονται για την τωρινή σχέση των δύο (πρώην) καλών φίλων: «Σε προσωπικό επίπεδο πληγώθηκα που έμεινε, σε επαγγελματικό όχι. Κάναμε πολύ παρέα, δεν ήταν ένας απλός συνεργάτης. Ήταν στο σπίτι μας, πηγαίναμε διακοπές μαζί, είχαμε μια σχέση φιλίας. Όταν συμβαίνει κάτι σε μια οικογένεια καλό είναι να μείνει μέσα εκεί και όχι να λέγεται δημόσια. Στο ξαναλέω, ο πρώτος που τον συμβούλεψε να μείνει στο Mega ήμουν εγώ. Δεν έχει τύχει να μιλήσουμε. Αν βρεθούμε θα γίνει κι αυτό, τουλάχιστον από μέρους μου».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον γάμο του με τη Φαίη και τον νεογέννητο γιο του: «Ο γάμος με τη Φαίη με γλύκανε. Δεν μπορούσα να με φανταστώ με παιδιά και να τα φροντίζω, ήμουν πιο της καλοπέρασης. Ο μικρός είναι 22 ημερών, είναι καλός, μοιάζει στη Φαίη. Η σύλληψη έγινε τον Αύγουστο, λίγο μετά τη μετεγγραφή. Έχουμε συμβόλαιο 2 συν 1 με τον ΑΝΤ1. Θα έχουμε δυο χρόνια να δίνουμε γάλα στο παιδί μας».

Αποκάλυψε για πρώτη φορά τη «δύσκολη», όπως τη χαρακτήρισε ο ίδιος, σχέση που είχε με τη μητέρα του και τις διακυμάνσεις που είχε η σχέση τους μετά το διαζύγιο των γονιών του όταν εκείνος ήταν 7 χρονών: «Χώρισαν οι γονείς μου όταν ήμουν εφτά χρονών. Με τη μάνα μου πέρασα διαστήματα κακής σχέσης. Τώρα μιλάμε αλλά τίποτα το φοβερό. Η μάνα μου παντρεύτηκε, πήγε στο εξωτερικό να μείνει, χαθήκαμε. Για να χαθούν δυο άνθρωποι σημαίνει πως έχουν γίνει λάθη. Η ευθύνη όμως δεν βαραίνει τον μικρότερο».

Όσο για το αν και πότε θα επιστρέψει η Φαίη ξανά φέτος στο «Πρωινό»; Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε: «Θα επιστρέψει. Στον ΑΝΤ1 της είπαν όσο θέλεις λείψε και να μην γυρίσεις δεν πειράζει, θα πληρωθείς κανονικά. Αυτό θέλεις στην επιτυχία, ένα χτύπημα στην πλάτη».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης