Δημήτρης Μακαλιάς: Μου αρέσουν οι σχέσεις και μου αρέσει η συγκατοίκηση

Δημήτρης Μακαλιάς: Μου αρέσουν οι σχέσεις και μου αρέσει η συγκατοίκηση

«Έχω συγκατοικήσει και στο παρελθόν με άλλη μου σχέση, στο σπίτι της. Τότε δεν είχα δικό μου, τώρα όμως που έχω, μένουμε εκεί»

Δημήτρης Μακαλιάς: Μου αρέσουν οι σχέσεις και μου αρέσει η συγκατοίκηση
Για τις σχέσεις, τη συγκατοίκηση και το πώς γνωρίστηκαν με την σύντροφό του, Αντιγόνη Ψυχράμη μίλησε σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Συγκατοικώ, ναι. Μου αρέσουν οι σχέσεις και μου αρέσει η συγκατοίκηση. Είμαι άνθρωπος που θέλει την ηρεμία του και το χρόνο του μέσα στη σχέση του», δήλωσε ο ηθοποιός στο περιοδικό You.

Αποκάλυψε ακόμα πως γνώρισε την Αντιγόνη: «Το 2009 στο μιούζικαλ Rent που έπαιζε στο θέατρο Χώρα και εγώ έκανα μια αντικατάσταση του Μίνωα Θεοχάρη για κάποιες παραστάσεις. Κάπως έτσι βρέθηκα να συμπρωταγωνιστώ δίπλα της. Γνωριστήκαμε και σταδιακά αναπτύχθηκε μια φιλία μεταξύ μας. Ο χρόνος μας ξανάφερε πολλές φορές κοντά, ώσπου πριν από δύο χρόνια παίξαμε και πάλι μαζί -αυτήν τη φορά φουλ σεζόν και μ’ εμένα να έχω κανονικό ρόλο- στο Rent. Μέσα από την παράσταση ήρθαμε πιο κοντά, είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε περισσότερο χρόνο μαζί, να γνωριστούμε καλύτερα και ύστερα από λίγο γίναμε ζευγάρι».
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, σημείωσε και ότι είναι πρώτη φορά που ο ίδιος συγκατοικεί με μια σχέση του; «Όχι έχω συγκατοικήσει και στο παρελθόν με άλλη μου σχέση, στο σπίτι της. Τότε δεν είχα δικό μου, τώρα όμως που έχω, μένουμε εκεί».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης