Μπογδάνος: Αγαπώ πολύ ένα κορίτσι και θέλω να περάσω τη ζωή μου μαζί της

Μπογδάνος: Αγαπώ πολύ ένα κορίτσι και θέλω να περάσω τη ζωή μου μαζί της

«Μέχρι πολύ πρόσφατα ζούσα μόνο την ευχαρίστηση της μιας βραδιάς. Όταν όμως συναντάς το άλλο σου μισό, αλλάζεις»

Μπογδάνος: Αγαπώ πολύ ένα κορίτσι και θέλω να περάσω τη ζωή μου μαζί της
Για τον ξυλοδαρμό του στα Εξάρχεια και την κατάθλιψη που πέρασε μετά μέχρι τον έρωτα που ζει και τη μετακόμισή του στα Βόρεια Προάστια μίλησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σε πρόσφατη συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Το 2013 ήταν γενικώς άσχημη χρονιά για μένα. Κυρίως γιατί πέρασα ένα μεγάλο μετατραυματικό σοκ από την επίθεση», είπε και συμπλήρωσε ότι ήταν και η τελευταία φορά που ανησύχησε τους γονείς του: «Με την κατάθλιψη που έπαθα μετά τον ξυλοδαρμό. Τις νύχτες που δεν μπορούσα να κοιμηθώ»

Προκειμένου να το ξεπεράσει, «είδα μια φίλη. Με βοήθησε να καταλάβω τι περνάω και κυρίως γιατί. Όταν χάνεις τον ύπνο σου και πίνεις πολύ για να καταφέρεις να κοιμηθείς, αυτό κάπου οφείλεται. Αυτό μου έδωσε παραπάνω κιλά. Όταν πίνεις, σημαίνει ότι παραμελείς τον εαυτό σου, ότι τον εκδικείσαι, ότι τον τραβάς μέχρι τα όριά του για να δεις πόσο αντέχει».

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αποκάλυψε: «Μέχρι πολύ πρόσφατα ζούσα μόνο την ευχαρίστηση της μιας βραδιάς. Όταν όμως συναντάς το άλλο σου μισό, αλλάζεις», είπε και εξήγησε ότι «κοντά στο γάμο δεν είχα φτάσει ποτέ. Αγαπώ όμως πολύ ένα κορίτσι το οποίο γνωρίζω χρόνια, αλλά συναντηθήκαμε ερωτικά πρόσφατα. Θέλω να περάσω τη ζωή μου μαζί της»

Τέλος, μίλησε στο ΕΓΩ! Weekly για την μετακόμισή του στα Βόρεια Προάστια: «Μένω στη Ροδόπολη, όχι σε κάποια βίλα, αλλά σε μία σοφίτα. Μένω εκεί επειδή μου την παραχώρησαν και δεν χρειάζεται να πληρώνω ενοίκιο. Σύντομα θα μετακομίσω στο Καλαμάκι. Το αυτοκίνητό μου είναι μοντέλο του 2003. Δεν βγάζω τρομερά χρήματα. Ένα από τα πράγματα που έχω αρνηθεί εξαρχής είναι να εργαστώ σε γραφεία Τύπου υπουργείων ή τραπεζών. Αν έκανα κάτι τέτοιο, θα πλούτιζα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης