Πώς σχολίασε η Μακρυπούλια τα νεύρα της Κορομηλά

Πώς σχολίασε η Μακρυπούλια τα νεύρα της Κορομηλά

Τι είπε η παρουσιάστρια για την αποχώρηση της Ράνιας Θρασκιά και του Νικόλα Καραγιαούρη

Πώς σχολίασε η  Μακρυπούλια τα νεύρα της Κορομηλά
Η κάμερα της εκπομπής “Πρωινό mou” βρέθηκε στο backstage του χθεσινοβραδινού "J2US" και “τσάκωσε” την Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία σχολίασε την αποχώρηση της Ράνιας Θρασκια αλλά και τα “νεύρα” της Ρούλας Κορομηλά σχετικά με τις δηλώσεις της Ράνιας Κωστάκη και του Γιώργου Γιαννιά για την κριτική επιτροπή.

«Δεν τον παρατήρησα καθόλου! Μου ξεφεύγουνε αυτά γιατί έχω το νου μου τι θα μου πουν στο ακουστικό, που πρέπει να πάω μετά, δεν δίνω σημασία γενικότερα σε αυτά» είπε για την Ρούλα Κορομηλά η παρουσιάστρια του τραγουδιστικού σόου. 

Όσο για την αποχώρηση της Ράνιας Θρασκιά και του Νικόλα Καραγιαούρη δήλωσε στην κάμερα της πρωινής εκομπής: «Με στεναχώρησε το φινάλε δεν σου κρύβω! Βέβαια, δεν θέλω και κανένας να φεύγει. Αν γίνεται θα ήθελα να μείνουν όλοι, θα ήθελα να εφευρεθεί κάτι άλλο, κάποιος άλλος όρος σε αυτό το παιχνίδι αλλά δυστυχώς θα αποχωρήσουν αρκετοί και σιγά σιγά όλο και θα λιγοστεύουμε» και συμπλήρωσε: «Η Ράνια και ο Νικόλας ήταν μια πολύ ευχάριστη νότα στο παιχνίδι αυτό. Απλώς είναι απρόβλεπτο αυτό το παιχνίδι και δεν μπορείς να ξέρεις και για αυτό ο κόσμος δεν μπορεί να επαναπαύεται ουσιαστικά και να νομίζει ότι επειδή κάποιος παίρνει καλή βαθμολογία, αυτό είναι αυτόματα και το εισιτήριο του για την παραμονή του στο παιχνίδι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης