Σάσα Σταμάτη: Η Μενεγάκη να κοιτάξει την κυτταρίτιδά της

Σάσα Σταμάτη: Η Μενεγάκη να κοιτάξει την κυτταρίτιδά της

Υπερασπίζεται τον Γιώργο Λιάγκα ακόμη και αν χρειαστεί να... στενοχωρήσει κάποια άλλα τηλεοπτικά πρόσωπα. 

Σάσα Σταμάτη: Η Μενεγάκη να κοιτάξει την κυτταρίτιδά της
Η Σάσα Σταμάτη μπορεί να “μαλώνει” κατά καιρούς με τον παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 εξαιτίας των διαφορετικών απόψεων που έχουν σε θέματα της επικαιρότητας, που παρουσιάζουν στην εκπομπή, όμως όταν θέλει τον υποστηρίζει δημόσια ακόμη και αν πηγαίνει “κόντρα” σε πολλούς...

Για ακόμη μία μέρα στην εκπομπή “Το Πρωινό” σχολίασαν την εμφάνιση του Γιώργου Λιάγκα στο Πασχαλιάτικο “Τhe Voice” και η Σάσα Σταμάτη μετέφερε μέσω της πρωινής εκπομπής την άποψη της Ελένης Μενεγάκη για την στιλιστική επιλογή του παρουσιαστή. 

Η Ελένη το μεσημέρι της Τρίτης τόνισε πως κατά την γνώμη της το πολυσυζητημένο άσπρο κουστούμι του πρόσθετε παραπανίσια κιλά, αφού όπως είπε του τόνιζε την περιφέρειά του. 

Αυτό άκουσε και η Σάσα Σταμάτη, η οποία δεν άντεξε και είπε στον αέρα της εκπομπής: «Η Ελένη ας κοιτάξει την κυτταρίτιδά της, και ας αφήσει την  περιφέρεια του Γιώργου Λιάγκα. Μη με συγχύζεις πρωί πρωί με την Ελένη!»

«Πας καλά παιδί μου;» , είπε  η Φαίη για να κατευνάσει τα πνεύματα χωρίς αποτέλεσμα αφού η πανελίστρια τόνισε: «Δεν κατάλαβα. Άντρας είναι! Μπροστά του ο Μάκης μια μισοριξιά είναι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης