Ράνια Κωστάκη: «Πήρα τηλέφωνο τη Ρούλα Κορομηλά και μου το έκλεισε»

Ράνια Κωστάκη: «Πήρα τηλέφωνο τη Ρούλα Κορομηλά και μου το έκλεισε»

Οι δηλώσεις της με τις οποίες «ακύρωνε» την κριτική επιτροπή του show του Mega «Just The Two Of Us» και πιο συγκεκριμένα τη Ρούλα Κορομηλά, φαίνεται ότι ενόχλησαν την διάσημη παρουσιάστρια

 Ράνια Κωστάκη: «Πήρα τηλέφωνο τη Ρούλα Κορομηλά και μου το έκλεισε»
Οι δηλώσεις της ραδιοφωνικής παραγωγού και παίκτριας του J2US ότι δεν θα λαμβάνει υπ’ όψιν της τα σχόλια της κριτικής επιτροπής ,επειδή κατά τη γνώμη της την αδίκησαν, ξεσήκωσε αντιδράσεις. Τα σχόλια που ακούστηκαν δεν δικαίωσαν τη Ράνια Κωστάκη που σήμερα βρέθηκε στο Πρωινό mou και ομολόγησε ότι μετάνιωσε για όσα είπε.

«Ήθελα να βάλω μπλούζα με τον Θεοδωράκη και να έρθω, αλλά δεν πρόλαβα να την τυπώσω. Από το πρωί τους έπαιρνα τηλέφωνο –την Κορομηλά και τον Θεοφάνους- και η Ρούλα Κορομηλά μού το έκλεισε. Περνάμε ωραία στο J2US. Πώς είναι όταν παίζεις με φίλους σου στο σπίτι και εκνευρίζεσαι όταν χάνεις, έτσι ένιωσα. Φάνηκα κομπλεξική, ενώ δεν είμαι. Στο πρώτο και στο δεύτερο live έδινα βάση στα όσα έλεγαν οι κριτές. Έχοντας αυτά στο μυαλό μου, πήγαινα εκεί και τα έκανε θάλασσα, ενώ στις πρόβες ήμουν καλύτερη» είπε η Ράνια Κωστάκη.

Φοβάται για το τι θα ακούσει σήμερα από την κριτική επιτροπή μετά από το συμβάν; «Είμαι αγχωμένη. Την ώρα που αποχωρούσε η Ελισάβετ και ο Γιάννης, έλεγε η κριτική επιτροπή ότι ήταν ένα ζευγάρι που είχε ήθος. Σαν να εννοούσε ότι εμείς δεν έχουμε τρόπους. Ήταν ένα στιγμιαίο λάθος, μια άτυχη στιγμή. Με συνεπήρε το ανταγωνιστικό, με έπιασε μια τρέλα».

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης