Μαίρη Συνατσάκη: Παραδέχτηκε τον χωρισμό με τον Μύρωνα Στρατή

Μαίρη Συνατσάκη: Παραδέχτηκε τον χωρισμό με τον Μύρωνα Στρατή

Μέσα από δική της ανακοίνωση

Μαίρη Συνατσάκη: Παραδέχτηκε τον χωρισμό με τον Μύρωνα Στρατή
Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη ότι η σχέση του Μύρωνα Στρατή και της Μαίρης Συνατσάκη, η παρουσιάστρια μέσα από το blog της στο MissBloom.gr, έγραψε και ανάρτησε ένα κείμενο σχετικά με τα όσα ακούστηκαν και όσα ισχύουν.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν πώς κατάφερε χωρίς να μιλήσει ανοιχτά για το θέμα να μιλήσει για τον χωρισμό της.
 
«Από την προηγούμενη Πέμπτη (την Μεγάλη) που έγιναν γνωστά κάποια πράγματα για αυτήν την περίοδο της ζωής μου άρχισε στο πίσω μέρος του μυαλού μου να γράφεται κι αυτό το post. (Ναι, μέσα σε όλα σκεφτόμουν πολύ τι και πώς θα γράψω εδώ. Ή έχουμε σχέση ή δεν έχουμε)» έγραψε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Κλείσιμο
Σε αυτό στο οποίο αρχικά κατέληξα ήταν ένας πρόλογος περίπου έτσι:

«Αγαπημένοι μου Mary-Landers εύχομαι να σας βρίσκω ξεκούραστους, σκασμένους και χαρούμενους από τις ημέρες του Πάσχα. Εγώ είμαι εδώ μπροστά από τον υπολογιστή. Εσείς τώρα ξέρετε κι εγώ ξέρω οτι ξέρετε και σίγουρα ξέρετε ότι ξέρω ότι ξέρετε και γενικά δεν ξέρω τι ακριβώς να κάνω και θα ήθελα να γίνετε να συμφωνήσουμε στο άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε.»

και μετά θα έγραφα «άλλα λόγια», τρελίτσα και Πάσχα.

(που είναι ένα ακόμη βίντεο για το MadWalk όταν το χρειάζεσαι?)

Ούτε έτσι όμως ήρθαν τα πράγματα και ούτε κάτι γι' αυτό το Πάσχα θα ήθελα να γράψω. 

Το σίγουρο είναι πως ήθελα να πω Ευχαριστώ. Για όλα τα μηνύματα που μου έχετε στείλει. Ειλικρινά. Δεν το λέω έτσι απλά για να το πω. Το λέω γιατί με συγκινείτε. Γιατί τα διαβάζω και μου φαίνεται απίστευτο ότι αυτές τις μέρες τις γιορτινές και πιο χαλαρές, ξοδεύετε χρόνο και συναίσθημα για να μου στείλετε ένα μήνυμα/tweet/fb message/comment. 

Κάποιοι κράζουν τις τεχνολογίες. Ότι μας έχουν αποξενώσει και τέτοια. Και εντάξει υπάρχει αλήθεια σε αυτό. Απλά εγώ με εσάς «γνωρίστηκα» από αυτόν τον τόπο που δεν υπάρχει σε κανέναν χάρτη έξω από το διαδίκτυο και δεν θέλω να ακουστώ cheesy αλλά είσαστε πολύ σημαντικοί για μένα. 

Κάποιοι μου έχετε στείλει και διάφορα «γιατί» «πώς» «μην» και τέτοια και πιο πολύ από όλους σε εσάς δεν ξέρω τι να απαντήσω. Οπότε δεν θα απαντήσω. Γενικά δεν θα απαντήσω. 
  
Άλλα λόγια..

Ο κόσμος εκεί έξω έχει πολλά περισσότερα να δούμε. Κι αυτό θα κάνουμε τώρα εδώ. Θα δούμε εκεί έξω τον κόσμο. Και από όλον τον κόσμο θα δούμε τον Nico Calabria. Το πιο εμπνευστικό 19χρονο αγόρι που «συνάντησα» στο διαδίκτυο τον τελευταίο καιρό. 

Γεννημένος χωρίς το αριστερό του πόδι, δεν έζησε ποτέ σαν να του έλειπε κάτι. 

Και τα κατάφερε όλα!




Στα 5 του προσπάθησε αλλά δεν γούσταρε καθόλου το πρόσθετο μέλος και συνέχισε να παίζει μπάλα με το ένα του πόδι και δύο πατερίτσες. 

Στα 13 του ανέβηκε το ψηλότερο βουνό της Αφρικής, το Κιλιμάντζαρο, για να μαζέψει χρήματα για τα παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν αναπηρικές καρέκλες. 
  



Στα 19 του συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο με την ομάδα του και να κερδίζει αγώνες.
Σαν να μην του λείπει τίποτα. 

Αντιθέτως. 

Ζει την ζωή του σαν να έχει πολλά περισσότερα από τους υπόλοιπους. 

Κουράγια, δύναμη, επιμονή, θέληση. 

Πολλά περισσότερα από αυτά που συναντάς καθημερινά.

Όταν σου λείπει κάτι, όταν κάπου νιώθεις λιγότερος από τον μέσο όρο, όταν σε βλέπεις ατελή, σταμάτα απλά να συγκρίνεσαι. 

Ζήσε σαν να τα έχεις όλα. 

Και λίγα παραπάνω. 

Είναι απόφαση. 
Παρ’την. 

boo!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης