Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν μου ήρθαν όλα ρόδινα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν μου ήρθαν όλα ρόδινα

«Προσωπικά έχω περάσει δύσκολα σε διάφορες φάσεις, από την απώλεια του μπαμπά μου και στη συνέχεια την απώλεια άλλων δικών μου ανθρώπων και βίωσα πολύ έντονα τον θάνατο στον πολύ στενό οικογενειακό μου κύκλο. Και στο κομμάτι της δουλειάς δεν ήταν εύκολο να κατακτήσω κάποια πράγματα»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν μου ήρθαν όλα ρόδινα
Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στη ζωή της, την επαγγελματική της πορεία, αλλά και τη σχέση της με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό και την οικογένειά τους μίλησε σε τηλεοπτικό περιοδικό η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
 
«Προσωπικά έχω περάσει δύσκολα σε διάφορες φάσεις, από την απώλεια του μπαμπά μου και στη συνέχεια την απώλεια άλλων δικών μου ανθρώπων και βίωσα πολύ έντονα τον θάνατο στον πολύ στενό οικογενειακό μου κύκλο. Και στο κομμάτι της δουλειάς δεν ήταν εύκολο να κατακτήσω κάποια πράγματα. Πέρασα πολλές στενοχώριες, απογοητεύσεις, έζησα πώς είναι να κόβουν μια εκπομπή, να δουλεύεις πάρα πολύ κι όμως αυτό να μην εκτιμάται. Δεν είναι ότι μου ήρθαν όλα ρόδινα», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Και φυσικά οι εμπειρίες των δύο αποβολών ήταν κάτι πολύ δύσκολο. Και θεωρώ ότι πρέπει να μιλάμε ανοιχτά για τα δύσκολα που περνάμε -όπως μιλάμε και για τα όμορφα- όχι τόσο για να δείξουμε στον κόσμο ότι δεν ζούμε σε ένα ροζ περιβάλλον αλλά πιο πολύ για να περνάμε το μήνυμα ότι μέσα από τις δυσκολίες μπορούμε να γίνουμε πιο δυνατοί και να πάμε παρακάτω. Όταν μίλησα για τον μπαμπά μου το έκανα γιατί ήθελα να πω ότι "παιδιά πείτε όλα τα σ' αγαπώ που θέλετε γιατί δεν ξέρετε πότε θα φύγει ο άνθρωπός σας"».

Όσο για τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, και τη σχέση τους; «Ύστερα από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας θα έλεγα ότι αυτό που νιώθω είναι ότι είμαστε ένας άνθρωπος», δήλωσε και εξομολογήθηκε στο περιοδικό «Νέο Τηλεκοντρόλ» αν έχει άγχος για την εμφάνισή της λόγω της εγκυμοσύνης: «Δεν έχω άγχος, αλλά λόγω των αποβολών τα δύο τελευταία χρόνια είναι σαν να είμαι σε μία μόνιμη κατάσταση εγκυμοσύνης... Νιώθω ότι οι ορμόνες μου είναι σε ένα περίεργο σημείο γι' αυτό -μεταξύ σοβαρού και αστείου- λέω ότι θέλω μετά τη γέννα ο οργανισμός μου να ηρεμήσει. Δεν είμαι αρνητική σε μια τρίτη εγκυμοσύνη αλλά την τοποθετώ χρονικά πολύ αργότερα και όχι μόνο γι' αυτό τον λόγο, που θα μπορούσε να είναι και εγωιστικός, αλλά θέλω να αφιερώσω χρόνο και στα κοριτσάκια μου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης