Σμαράγδα Καρύδη: Δεν φοβάμαι να τσαλακώσω την εικόνα μου

Σμαράγδα Καρύδη: Δεν φοβάμαι να τσαλακώσω την εικόνα μου

«Γενικά έχω αποφύγει να κάνω τα ίδια και τα ίδια, προσπαθώ να κινούμαι σε πολλά επίπεδα»

Σμαράγδα Καρύδη: Δεν φοβάμαι να τσαλακώσω την εικόνα μου
Για το νέο της ξεκίνημα στο Mega, με το «Celebrity Game Night», αλλά και  τις επαγγελματικές τις επιλογές μέχρι σήμερα μίλησε στην τελευταία της συνέντευξη σε τηλεοπτικό περιοδικό η Σμαράγδα Καρύδη. 

«Την αντιμετωπίζω όπως είναι, όσο πιο κοντά στον εαυτό μου... Ψάχνω και βρίσκω την κεφάτη εκδοχή του εαυτού μου και πατάω πάνω της», απάντησε η ηθοποιός, όταν ρωτήθηκε πώς αντιμετωπίζει την παρουσίαση της εκπομπής της.

Οι εναλλαγές στη δουλειά της είναι κάτι που της αρέσει, μιας και «γενικά έχω αποφύγει να κάνω τα ίδια και τα ίδια, προσπαθώ να κινούμαι σε πολλά επίπεδα. Δεν φοβάμαι να τσαλακώσω την εικόνα μου, αυτή είναι η δουλειά μου και θα το κάνω όταν το απαιτεί ο ρόλος».

Κλείσιμο
Όσο για το τι έχει διδαχθεί μέσα από την επαγγελματική της πορεία στο θέατρο; «Έχω διδαχθεί ότι με τα χρόνια γίνομαι όλο και καλύτερη. Νιώθω καλύτερα από ό,τι στην αρχή γιατί έπρεπε να λύσω διάφορα δικά μου θέματα όπως άγχος, φοβίες, αγωνίες. Όταν χαλάρωσα πια, παίζω καλύτερα έναν ρόλο, το διασκεδάζω και νομίζω ότι ο χώρος που αισθάνομαι πια οικεία είναι μόνο το θέατρο», ενώ όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει κάτι ή κάποιος που την προστατεύει από τυχόν λάθη, αποκάλυψε: «Δεν θα έλεγα ότι συμβουλεύομαι κανέναν. Ξέρω πολύ γρήγορα τι θέλω και επιλέγω πάντα με όρεξη δουλειάς και όχι τακτικής. Δεν οργανώνω κάτι απλά επιλέγω παρέες, ανθρώπους και φυσικά, ρόλο», δήλωσε στο περιοδικό «Τηλεθεατής».
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης