Πού θα κάνουν Πάσχα οι Έλληνες celebrities;

Πού θα κάνουν Πάσχα οι Έλληνες celebrities;

Δείτε πού θα βρίσκεται η Κατερίνα Καραβάτου, η Ελένη Τσολάκη, η Ντορέτα Παπαδημητρίου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Μαρία Κορινθίου και ο Λάκης Γαβαλάς



Πού θα κάνουν Πάσχα οι Έλληνες celebrities;
Το People ρώτησε έξι αγαπημένους ανθρώπους της τηλεόρασης να μας πουν τι θα κάνουν τις διακοπές του Πάσχα.

Δείτε τι απάντησαν!

Κρατερός Κατσούλης

«Αν τα καταφέρουμε, θα πάμε με την Κατερίνα και τη μικρή Αέλια στα πεθερικά μου, στη Θεσσαλονίκη. Λόγω, όμως, των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, θα καθίσουμε μόνο δύο μέρες».

Ελένη Τσολάκη
Κλείσιμο

«Όπως είναι φυσιολογικό, τώρα που μένω μόνιμα στην Αθήνα, θέλω στις διακοπές του Πάσχα να βρίσκομαι με τους γονείς μου στη Θεσσαλονίκη. Το αυριανό τραπέζι θα είναι παραδοσιακό, με αρνί, αυγά και καλή παρέα».

Ντορέτα Παπαδημητρίου

«Επειδή αυτές τις μέρες το έχουμε σαν έθιμο να τις περνάμε οικογενειακά, σήμερα και αύριο θα είμαστε στην Αθήνα με τους γιους μου, αλλά και φιλικά πρόσωπα. Η Κυριακή του Πάσχα είναι καθαρά οικογενειακή υπόθεση».

Δημήτρης Ουγγαρέζος

«Θα πάω με τους κολλητούς μου στους Ωραιούς, ένα χωριό στη βόρεια Εύβοια. Τη Μεγάλη Παρασκευή επισκεπτόμαστε οικογενειακώς 7 επιτάφιους. Είναι ένα έθιμο που διατηρούν εδώ και χρόνια οι Έλληνες της Αιγύπτου, όπως οι γονείς μου».

Μαρία Κορινθίου

«Φέτος με τον Γιάννη κάνουμε εντατικές πρόβες για την παράσταση Άνω Κάτω στο θέατρο Βεάκη. Και σήμερα, αλλά και τη Δευτέρα του Πάσχα έχουμε πρόβα στο θέατρο. Η μόνη μέρα που θα χαλαρώσουμε είναι αύριο, που θα μαζευτούμε φίλοι και συγγενείς για το πασχαλινό τραπέζι».

Λάκης Γαβαλάς

«Αυτή τη στιγμή είμαι στο Λούσιο ποταμό για πεζοπορία. Από τη Μεγάλη Παρασκευή έχω έρθει στην ορεινή Αρκαδία και μένω στη Δημητσάνα. Στην Αθήνα πρόκειται να επιστρέψω την Τετάρτη του Πάσχα».

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης