Μενεγάκη - Βανδή: Ξαναέγιναν φίλες;

Μενεγάκη - Βανδή: Ξαναέγιναν φίλες;

Τι συμβαίνει ανάμεσα στις δύο γυναίκες και πρώην φίλες;

Μενεγάκη - Βανδή: Ξαναέγιναν φίλες;
Μία - μία φαίνεται ότι αποκαθιστά τις σχέσεις της με πρώην φίλους της η Ελένη Μενεγάκη, η οποία μετά την επανασύνδεσή της με την Τζένη Μπαλατσινού και τον Πέτρο Κωστόπουλο, φαίνεται πως αποφάσισε να αποκαταστήσει και τη σχέση της με τη Δέσποινα Βανδή. 
 
Η αρχή έγινε μετά από ένα μήνυμα που έστειλε η 44χρονη παρουσίαστρια στην τραγουδίστρια σχετικά με τη συμμετοχή της στο The Voice με αποτέλεσμα να απαντήσει και εκείνη και να την ευχαριστήσει μέσω γραπτού μηνύματος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Μετά από αυτή την κίνηση της Ελένης Μενεγάκη, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Τζένη Μπαλατσινού αποτέλεσε των συνδετικό κρίκο των δύο γυναικών. Η οικοδέσποινα της πρωινής ζώνης του Mega ένωσε ξανά τις δύο φίλες της, διοργανώνοντας ένα δείπνο σε εστιατόριο στη βορειοανατολική Αττική, το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας.
 
Κλείσιμο
Σύμφωνα, μάλιστα, με πηγή του ρεπορτάζ, το κλίμα μεταξύ των τριών γυναικών ήταν άριστο, χωρίς τίποτα να θυμίζει τη ψυχρότητα των σχέσεών τους για τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης