Αθηνά Οικονομάκου στο Όλα τρέλα: Δεν συνεχίζω στα «Κλεμμένα Όνειρα»

Αθηνά Οικονομάκου στο Όλα τρέλα: Δεν συνεχίζω στα «Κλεμμένα Όνειρα»

Η ηθοποιός αποκάλυψε στον Θέμο ότι δεν θα συνεχίσει στην καθημερινή τηλεοπτική σειρά

Αθηνά Οικονομάκου στο Όλα τρέλα: Δεν συνεχίζω στα «Κλεμμένα Όνειρα»
Καλεσμένη ήταν το βράδυ της Τρίτης σε μια βραδιά… όλα τρέλα η Αθηνά Οικονομάκου.
 
Η ηθοποιός μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και την Δούκισσα Νομικού για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, όταν έκανε ψυχανάλυση, αλλά και το μέλλον της στην πολύ πετυχημένη καθημερινή σειρά «Κλεμμένα Όνειρα».
 


«Έχω ένα θέμα τελειομανίας και της καλής μαθήτριας, που μου δημιουργεί προβλήματα. Έχω και το σύνδρομο της μαμάς, φροντίζω τους πάντες. Κουβαλάς πολλά βάρη και σε συντρόφους και σε όλους. Οι άλλοι γραπώνονται πάνω σου», είπε αρχικά η νεαρή ηθοποιός.
Κλείσιμο
 
Όταν ρωτήθηκε, όμως, αν η σειρά έχει πάρει το «πράσινο φως» και για την επόμενη σεζόν, η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε πως δεν γνωρίζει αν θα γυριστούν νέα επεισόδια και έκανε και μια αποκάλυψη που άφησε τους παρουσιαστές με το στόμα ανοιχτό: αποκάλυψε πως ό,τι και αν γίνει, η ίδια δεν πρόκειται να συνεχίσει!
 
Όσο για το γιατί έχει πάρει αυτή την απόφαση; H ηθοποιός εξήγησε ότι επέλεξε να ξεκουραστεί και να σταματήσει τα καθημερινά επίπονα γυρίσματα, ενώ επισήμανε πως για την επόμενη σεζόν έχει κλείσει μόνο μια θεατρική δουλειά και τίποτα τηλεοπτικό.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης