Ιωάννα Λίλη για Ζαγοράκη: Στην αρχή του μιλούσα στον πληθυντικό

Ιωάννα Λίλη για Ζαγοράκη: Στην αρχή του μιλούσα στον πληθυντικό

To πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια μίλησε για την πρώτη γνωριμία με τον σύζυγό της

Ιωάννα Λίλη για Ζαγοράκη: Στην αρχή του μιλούσα στον πληθυντικό
Στην κάμερα του «Πρωινό mou», μίλησε η Ιωάννα Λίλη η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Θοδωρή Ζαγοράκη, στη σχέση τους αλλά και στην επιλογή της να αφοσιωθεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στην οικογένειά της.

«Για μια βδομάδα μιλούσαμε μόνο στο τηλέφωνο, χωρίς να έχουμε βρεθεί. Η γνωριμία έγινε μέσω του μάνατζερ του άντρα μου, όταν ήταν εν ενεργεία ποδοσφαιριστής. Βρεθήκαμε σε ένα μαγαζί και μου λέει "σε παίρνει τηλέφωνο ο Ζαγοράκης, γιατί δεν το σηκώνεις;". Και εγώ είπα "δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο, τον θαυμάζω για αυτό που πρόσφερε στην Ελλάδα. Αλλά δεν με έχει πάρει τηλέφωνο" και μου λέει (ο μάνατζερ) "σε πήρε, σε πήρε"», αποκάλυψε η Ιωάννα Λίλη και συμπλήρωσε: «Με πήρε τηλέφωνο, κι εγώ είχα μια αμηχανία. Του μιλούσα στον πληθυντικό, του έλεγα "Κύριε Ζαγοράκη" και μου λέει "Θόδωρος, μπορούμε να κόψουμε τον πληθυντικό;". Μετά του έλεγα ότι τον θαυμάζω και ότι ήταν πολύ σημαντικό αυτό που προσέφερε στην Ελλάδα και εκείνος μου λέει "Εντάξει, να σε πάρω μετά την προπόνηση;". Έτσι έγινε, με πήρε τηλέφωνο αλλά έπρεπε να πάει με την αποστολή στο Καζακστάν και μιλούσαμε για μία εβδομάδα στα τηλέφωνα».

Ακόμη είπε για την πρώτη τους συνάντηση: «Είχαμε και οι δύο τρομερό άγχος στην πρώτη μας συνάντηση», ενώ τόνισε: «Πρέπει να σας πω ότι το τραγούδι που ήταν αφιερωμένο σε μας του δυο, γιατί τον είχαν πάρει χαμπάρι όλοι οι παίκτες της Εθνικής, ήταν το "Όλα σε Σένα τα Βρήκα", γιατί το τραγουδούσε συνέχεια!».

Κλείσιμο
 
Τέλος είπε για την περίοδο που η ίδια έμεινε έξω από τα φώτα της δημοσιότητας: «Ήταν καθαρά συνειδητή επιλογή να αποχωρήσω και να αφοσιωθώ στο μεγάλωμα των παιδιών μου. Δεν ήθελα να χάσω αυτές τις στιγμές, δεν ήταν ότι μου επέβαλε κάτι ο άντρας μου». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης