Σοφία Βόσσου: «Η κατάθλιψη είναι το μεγαλύτερο φτύσιμο στον Θεό»

Σοφία Βόσσου: «Η κατάθλιψη είναι το μεγαλύτερο φτύσιμο στον Θεό»

Πέρασε ποτέ η ίδια αυτόν τον «γολγοθά»;

Σοφία Βόσσου: «Η κατάθλιψη είναι το μεγαλύτερο φτύσιμο στον Θεό»
Για τις δυσκολίες που πέρασε στη ζωή της και τον τρόπο που τις αντιμετώπισε μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» η Σοφία Βόσσου.

«Ανήκω σε μια κατηγορία καλλιτεχνών που δεν έχει βγάλει λεφτά. Δεν έχω δουλέψει σε πίστες για αν πάρω πολλά χρήματα. Εμφανιζόμουν σε ροκάδικα και συναυλίες. Έκανα συμπληρωματικά πολύ λίγη τηλεόραση, αλλά δεν ήταν τόσο μεγάλο το διάστημα για να έχω υπολογίσιμο οικονομικό κέρδος», εξομολογήθηκε η γνωστή τραγουδίστρια.

Για τον τρόπο όμως που κατέφερε να αντεπεξέλθει, η ίδια τόνισε: «Με πολλή δουλειά. Δεν υπήρξα ποτέ ο καλλιτέχνης που επειδή είχε αποκτήσει ένα καλό όνομα στον χώρο, λειτουργούσε υπερφίαλα και αλαζονικά. Δεν με απασχόλησε ποτέ να έχω το τάδε αμάξι, την επώνυμη τσάντα ή πισίνα στο σπίτι».
Κλείσιμο

Όσο για το αν έχει περάσει ποτέ κατάθλιψη, απάντησε: «Όχι. Και ούτε σκοπεύω να περάσω. Ξέρεις τι είναι η κατάθλιψη; Το μεγαλύτερο φτύσιμο στον Θεό. Και μόνο που ξυπνάς, ανοίγεις τα μάτια και είσαι ζωντανός και υγιής, δεν επιτρέπεται να έχεις κατάθλιψη».

Διαβάστε περισσότερα στο www.faysbook.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης