Σάκης Ρουβάς: Θέλω οι διαφημίσεις που παίζω να έχουν χιούμορ

Σάκης Ρουβάς: Θέλω οι διαφημίσεις που παίζω να έχουν χιούμορ

«Πολλά από αυτά τα παιδιά έχουν τα φόντα για να έχουν μια καλή πορεία», είπε για τους συμμετέχοντες του The Voice

Σάκης Ρουβάς: Θέλω οι διαφημίσεις που παίζω να έχουν χιούμορ
Για τη νέα του διαφήμιση, την υποψηφιότητα του Ηλία Ψινάκη για τη δημαρχεία Μαραθώνα, το Voice, αλλά και το αν σκέφτεται να γίνει πατέρας για τέταρτη φορά μίλησε ο Σάκης Ρουβάς στην κάμερα πρωινής εκπομπής.
 
«Θέλω οι διαφημίσεις που παίζω να έχουν χιούμορ. Να είναι κάτι το οποίο θα είμαι χαρούμενος μόλις το δω», είπε ο τραγουδιστής για τη νέα του διαφήμιση, ενώ όταν ρωτήθηκε για την υποψηφιότητα του Ηλία Ψινάκη στη δημαρχεία Μαραθώνα απάντησε στη  κάμερα του Πρωινό: «Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να ευαισθητοποιούνται συμμετέχουν στα κοινά με όποιον τρόπο και από όποια σκοπιά μπορεί ο καθένας στην κοινωνία μας».
 
Όσο για το αν θα γίνει ξανά μπαμπάς; Ο Σάκης Ρουβάς δήλωσε: «Τα παιδιά θέλουν τον χρόνο τους και για να μπορέσουν να τους τον δώσουμε τα τρία είναι αρκετά μέχρι στιγμής», ενώ διέψευσε ότι έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με την Κάτια Ζυγούλη: «Δεν είμαι κατά, ούτε υπέρ, αλλά δεν είναι αλήθεια ότι το έχω κάνει. Δεν κρίνω αυτούς που το κάνουν, ωστόσο».
 
Τέλος, ο ίδιος έδειξε θετικός στο The Voice και δικαιολόγησε το σκεπτικό των 4 coach, απαντώντας σε όλους αυτούς που κατηγορούν τους υποψήφιους ότι δεν θα κάνουν καριέρα. «Πολλά από αυτά τα παιδιά έχουν τα φόντα για να έχουν μια καλή πορεία», κατέληξε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης