Βίντεο: Λαμπερή πρεμιέρα για το «The Voice»

Βίντεο: Λαμπερή πρεμιέρα για το «The Voice»

Το νέο σόου του ΑΝΤ1 έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής και συγκέντρωσε τα καλύτερα σχόλια

Βίντεο: Λαμπερή πρεμιέρα για το «The Voice»
Το «The Voice», το παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο που κατέκτησε 49 χώρες, διεκδίκησε δεκάδες υποψηφιότητες για ‘Καλύτερο Talent Show’ σε διεθνή τηλεοπτικά βραβεία έκανε πρεμιέρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1. 

Η σκηνή του «The Voice» και ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκαν για πρώτη φορά τους 4 Coaches σε μία μοναδική καλλιτεχνική συνεργασία πριν ξεκινήσουν τη διαδικασία επιλογής των παικτών τους. Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου και Μιχάλης Κουινέλης του συγκροτήματος «Stavento» αρχικά τραγούδησαν όλοι μαζί και στη συνέχεια κάθισε ο καθένας στη θέση του και γύρισε... πλάτη στους παίκτες.

Άλλωστε, ο κάθε διαγωνιζόμενος πρέπει να «κερδίσει» τους Coaches με μοναδικό «όπλο» τη φωνή του και να τους κάνει να γυρίσουν. Αν όμως πάνω από ένας από τους Coaches επιλέξει τον συγκεκριμένο διαγωνιζόμενο, τότε ο διαγωνιζόμενος είναι εκείνος που διαλέγει με ποιόν προτιμάει να συνεργαστεί. Κι όλα αυτά μέχρι να συμπληρώσει ο καθένας την 16δα του.

Κλείσιμο
Στο πρώτο επεισόδιο, επιλέχθηκαν οι πρώτοι 7 παίκτες: 2 παίκτες πήρε ο Αντώνης Ρέμος, 2 η Δέσποινα Βανδή, 2 ο Μιχάλης Κουινέλης και 1 η Μελίνα Ασλανίδου. 

Το λαμπερό σόου συγκέντρωσε με ευκολία και το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Πιο αναλυτικά, το The Voice κατέγραψε ποσοστά της τάξεως του 35,2%, ενώ στο δυναμικό κοινό «σκαρφάλωσε« στο 43,8%.

Αν και την πρώτη ώρα προβολής του «έχανε» από τα Κλεμμένα Όνειρα που κατέγραψαν 30,1% στο σύνολο και 23% στο νεανικό κοινό, γρήγορα κατάφερε να «εκτιναχθεί», με τηλεθέαση που έφτασε λίγο πριν τις 23:00 ακόμα και στο 47.3%, ενώ στις ηλικίες 15-44 άγγιξε ακόμα και το 54,1%!

Δείτε αποσπάσματα από την πρεμιέρα που έβαλε «φωτιά» στα μηχανάκια της AGB!

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης