Δημήτρης Σκαρμούτσος: Με καρφώσαν και μπαίνω στρατό

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Με καρφώσαν και μπαίνω στρατό

«Τώρα στα 43 μου και με την καριέρα μου να "τρέχει", γιατί τώρα κάνουμε τεράστια βήματα, μου λένε για 23 ή 45 μέρες μην κάνεις τίποτα...»

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Με καρφώσαν και μπαίνω στρατό
Για τη σύντροφό του, Μαριέττα Ντάνα, το στρατό στον οποίο παρουσιάζεται την Τρίτη, αλλά και για τη σχέση του με τον γιο του μίλησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος καλεσμένος στο «Πρωινό Mou», το πρωί της Δευτέρας.
 
«Έχω διπλή υπηκοότητα, ελληνική και αμερικανική. Όταν μένεις στο εξωτερικό για χρόνια, πρέπει να πας στρατό για έξι μήνες. Μέχρι να γίνεις 45 και το θέμα "ξεχαστεί". Εμένα κάποιος με "κάρφωσε" και παρουσιάζομαι αύριο. Έχω φάει φρίκη. Τώρα στα 43 μου και με την καριέρα μου να "τρέχει", γιατί τώρα κάνουμε τεράστια βήματα, μου λένε για 23 ή 45 μέρες μην κάνεις τίποτα...», είπε ο γνωστός σεφ για το γεγονός ότι παρουσιάζεται στο στρατό την Τρίτη.
 
Αναφερόμενος στη σύντροφό του, Μαριέττα Ντάνα, εξομολογήθηκε: «Είμαστε μαζί δύο χρόνια με τη Μαριέττα, έχω βρει το λιμάνι μου. Η αλήθεια είναι ότι ανέχεται πολλά. Ειδικά τώρα με το νέο μαγαζί, τα ωράρια είναι δεκαπεντάωρα και λείπω αρκετά».
 
Κλείσιμο
Όταν ρωτήθηκε αν έχει βρεθεί ποτέ αντιμέτωπος με κάποιον αγενή πελάτη σε εστιατόριό του, ο σεφ απάντησε: «Αυτό συμβαίνει καθημερινά, γιατί το φαγητό είναι κάτι πολύ υποκειμενικό. Παλιότερα μπορούσα και ήμουν σε θέση να την "πω" στον πελάτη, πλέον δεν το κάνω. Από τότε που έγινα πιο γνωστός, λόγω τηλεόρασης, το "μάζεψα". Αλλά είναι ορισμένοι που είναι πολύ εχθρικοί. Είναι τραγικό να βρίζει ο πελάτης τον σερβιτόρο, αν δεν του αρέσει το φαγητό. Εμένα αν δεν μου αρέσει κάτι, πληρώνω και φεύγω. Δεν θα έκανα ποτέ φασαρία μέσα σε ένα μαγαζί».
 
Όσο για το αν φοβάται μήπως ο γιος του μπλέξει με τα ναρκωτικά, πράγμα το οποίο έχει παραδεχτεί ότι έχει κάνει και ο ίδιος στο παρελθόν, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είπε: «Αυτός είναι ο μεγαλύτερός μου φόβος, γιατί δεν ξέρω ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Φυσικά και ξέρει ότι είχα περιπέτεια με τα ναρκωτικά. Δυστυχώς έκατσα και του εξήγησα και λέω δυστυχώς, γιατί ίσως το δει και σαν μαγκιά ο άλλος», ενώ για το ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί, είπε με χαμόγελο: «Ε, ναι, το σκέφτομαι...».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης