Έλενα Ασημακοπούλου: Η κόρη μου έχει πρόβλημα υγείας εκ γενετής

Έλενα Ασημακοπούλου: Η κόρη μου έχει πρόβλημα υγείας εκ γενετής

«Δεν ήταν όλα εύκολα από την αρχή που γεννήθηκε η μικρή. Σου μιλάω για θέματα προσωπικά, αλλά πιο πολύ υγείας, που προέκυψαν και φοβήθηκα πάρα πολύ. Δεν το έχω πει ποτέ και ούτε θα επεκταθώ»

Έλενα Ασημακοπούλου: Η κόρη μου έχει πρόβλημα υγείας εκ γενετής
Για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τη μητέρα της, αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η κόρη της μίλησε η Έλενα Ασημακοπούλου στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, το μεσημέρι της Τρίτης.
 
«Η μαμά μου είναι το άλφα και το ωμέγα στη ζωή μου. Μου έχει σταθεί σε πάρα πολλές στιγμές. Όταν μπαίνεις σε αυτόν τον χώρο, της τηλεόρασης, βλέπεις πως δεν είναι όλα ωραία. Ο κόσμος τα βλέπει όλα λαμπερά, αλλά δεν είναι εύκολα. Έχει τις δυσκολίες της. Εκείνη ήταν δίπλα μου πάντα, άκουγε το παραμικρό παράπονό μου, τις δυσκολίες μου, το κλάμα μου, τη στεναχώρια μου – γιατί δεν ακούς μόνο θετικά. Η μαμά μου είναι τα πάντα!», είπε η ηθοποιός με δάκρυα στα μάτια, μετά από την προβολή ενός βίντεο στο οποίο μιλούσε η μητέρα της για εκείνη.
 
Δεν δίστασε, μάλιστα, να αναφερθεί και για πρώτη φορά δημοσίως στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η 3 ετών κόρη της: «Δεν ήταν όλα εύκολα από την αρχή που γεννήθηκε η μικρή. Σου μιλάω για θέματα προσωπικά, αλλά πιο πολύ υγείας, που προέκυψαν και φοβήθηκα πάρα πολύ. Δεν το έχω πει ποτέ και ούτε θα επεκταθώ. Ήταν, όμως, ο λόγος που σκέφτηκα στη Θεσσαλονίκη “τι θα κάνω μόνη μου; χωρίς κανέναν δικό μου άνθρωπο για να με βοηθήσει;”. Το πρόβλημα υγείας το έμαθα μόλις γεννήθηκε και δεν σου κρύβω ότι πέρασα μια πολύ άσχημη περίοδο, σχεδόν κατάθλιψη. Ακόμα δεν το έχουμε ξεπεράσει, αν και είναι τριών χρονών. Δεν είναι κάτι που μπορεί να ξεπεραστεί από τη μία μέρα στην άλλη, με μια θεραπεία. Δεν είναι κάτι πολύ - πολύ σημαντικό, αλλά είναι ένα οργανικό θέμα, εσωτερικό, που γεννιούνται πολλά παιδιά έτσι, και είναι κάτι που φτιάχνει σιγά - σιγά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης